• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2024

08:00

Tvoja šansa za MILION dinara! UŠĆE obeležava 15. rođendan, slavlje počinje šoping vikendom, a nagradu možeš osvojiti SVAKOGA DANA do kraja aprila!

Promo

Društvo

Tvoja šansa za MILION dinara! UŠĆE obeležava 15. rođendan, slavlje počinje šoping vikendom, a nagradu možeš osvojiti SVAKOGA DANA do kraja aprila!

Podeli vest

Ušće Shopping Center slavi 15 uzbudljivih godina i tom prilikom želi da nagadi svoje posetioce vrednim nagradama za šoping u Ušću!

Proslava počinje rođendanskim šoping vikendom 30. i 31. marta i donosi neodoljive popuste do 60% na preko 100 brendova - prilika koju ne smeš propustiti!

Uzbudljiva nagradna igra počinje 30. marta i traje sve do 30. aprila.

Posetioci će moći da osvoje nagradu za šoping u UŠĆU i to: dnevnu nagradu od 12.000 rsd, nedeljnu nagradu u iznosu od 60.000 rsd ili glavnu nagradu od čak MILION dinara!

Foto: Promo

 

Na Centralnom trgu čekaće te zanimljiva postavka za fotografisanje i neke nove zajedničke uspomene.

Sve informacije o popustima i nagradnoj igri možeš pogledati na veb-sajtu Ušća, kao i na njegovim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

Pridruži se i budi deo nezaboravnog rođendanskog meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija