• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2024

08:43

Za Vaskrs je sve zatvoreno, obavite kupovinu na vreme! Prodavnice sutra ne rade, a od utorka se ponovo naplaćuje parking u Beogradu!

Shutterstock

Društvo

Za Vaskrs je sve zatvoreno, obavite kupovinu na vreme! Prodavnice sutra ne rade, a od utorka se ponovo naplaćuje parking u Beogradu!

Podeli vest

Najveći hrišćanski praznik Vaskrs ove godine se slavi sutra, 5. maja, a prodavnice u Beogradu tog dana biće zatvorene.

Javni gradski prevoz će 5. i 6. maja saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Ekipe "Parking servisa" počeće da kontrolišu zonirane delove grada tek u utorak 7. maja.

Prodavnice i tržni centri

U subotu će raditi po uobičajenom radnom vremenu. U nedelju kada se proslavlja Vaskrs Beograđani mogu očekivati da će prodavnice biti zatvorene. U ponedeljak, dan nakon praznika, svi trgovinski lanci radiće po ustaljenom radnom vremenu. Tržni centri takođe će u petak raditi skraćeno, subota je regularan radni dan, dok će u nedelju svi biti zatvoreni.

Prevoz

Javni gradski prevoz u subotu će ići po subotnjem planu. Tokom proslave Vaskrsa u nedelju i u ponedeljak linije gradskog prevoza voziće po nedeljnom redu vožnje.

Foto: P.I.

 

Parking

Ekipe JKP "Parking servis" neće naplaćivati parking u zoniranim delovima grada do ponedeljka, a u utorak 7. maja Beograđani će morati da plaćaju parking mesta. U istom periodu biće zatvorene i poslovnice ovog preduzeća u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g. Javne garaže tokom prazničnih dana radiće po uobičajenom sistemu naplate.

Pošta

Tokom Vaskršnjih praznika od 3. do 6. maja dežuraće Glavna pošta u Takovskoj. Pošta na aerodromu Nikola Tesla dežuraće od 8 do 15 časova. I u nedelju 5. maja, dežuraće beogradska Glavna i pošta na aerodromu "Nikola Tesla".

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

Pijace

Prestoničke pijace u subotu radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 časova.

Pijaca "Palilula" biće otvorena od 7 do 21 čas, OTC Miljakovac - Beogradski buvljak od 8 do 16 časova, ali će u ponedeljak biti zatvorena. Pijaca cveća Krnjača radiće od 8 do 19 časova. U nedelju kada se proslavlja Vaskrs sve gradske tržnice biće zatvorene. Garaže i parkinzi za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu.

Foto: Zoran Sinko

 

Apoteke

U Beogradu će tokom uskršnjih praznika dežurati pet "Apoteka Beograd" do 6. maja. Do ponedeljka će biti dežurne apoteke u Ulici kralja Milana, Nemanjinoj, Glavnoj, Bulevaru maršala Tolbuhina i Dr Đorđa Kovačevića u Lazarevacu. Osim ovih pet u ponedeljak će još apoteka u Beogradu dežurati po skraćenom radnom vremenu.

Foto: Shuterstock

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija