• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2023

13:06

Otetu decu u najboljem slučaju siluju! Vladimir otkrio monstruozne detalje kidnapovanja ćerke (2) u Tunisu!

Shutterstock/Privatna arhiva

Društvo

Otetu decu u najboljem slučaju siluju! Vladimir otkrio monstruozne detalje kidnapovanja ćerke (2) u Tunisu!

Podeli vest

Vladimir Petrović je gostujući u Info jutru otkrio detalje otmice njegove ćerke tokom letovanja u Tunisu.

Vladimir je sa porodicom otišao na letovanje u Tunis, koje se poslednjeg dana pretvorilo u pakao! 

Kada su čekali autobus da ih odveze na aerodrom kako bi krenuli za Beograd, desila se horor priča, od koje strahuje svaki roditelj.

U holu hotela smo čekali autobus koji je trebalo da nas odveze do aerodroma. Bilo je tu mnogo ljudi, među kojima i mnogo Srba. Verujte, supruga i ja se nismo odvajali od dece. Srednja ćerka je u jednom trenutku tražila da odem sa njom do toaleta. Kad smo se uputili u toalet i stigli do terase, čuo sam vrisak moje supruge. Ona se samo okrenula da uzme sok sa stola, a u tom trenutku je neki nepoznati muškarac samo zgrabio našu najmlađu ćerku - navodi očajni otac.

Vladimir je istakao da na svu sreću njegova ćerka nije pretrpela nikako fizičko nasilje ni zlostavljanje.

Sedmnaest minuta je trajala naša agonija, a meni se čini da je to bilo kao večnost. Verujte mi u jednom trenutku sam uzeo i nož kako bi se obračunao sa otmičarom. Sa jednim Tunižaninom sa kojim sam se sprijateljio i on mi je ispričao da se otmice dece dešavaju često. Da decu u najboljem slučaju siluju! Nisam mogao da verujem šta čujem. Rekao mi je da Nemci i Englezi pedofili plaćaju da im Tunižani dovedu decu. Oni nakon silovanja brzo nestanu jer se prijavljuju pod lažnim imenima. Tom čoveku sam platio da mi nabavi snimak sa sigurnosne kamere, pa se nadam da ću videti šta se tačno dogodilo - kaže Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija