• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2023

20:42

MASLAC U MARKETU POD KLJUČEM! Narod šokiran slikom koja kruži internetom - Proverili smo šta je istina, tek ćete se IZNENADITI! (FOTO)

Printscreen

Društvo

MASLAC U MARKETU POD KLJUČEM! Narod šokiran slikom koja kruži internetom - Proverili smo šta je istina, tek ćete se IZNENADITI! (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama podigla se velika prašina kada je osvanula slika "zaključanog" maslaca u jednom od naših marketa. Ekipa Informera tragom informacija obišla je beogradski trgovinski lanac i pronašla "zaštićeni" puter o kom bruji Srbija, ali i zujalice na neobičnim mestima

Sve češće se u prodavnicama i marketima mogu pronaći raznorazni artikli označeni zujalicama koje na taj način štite proizvod od krađe. I već smo navikli da ih prodavci lepe čak i na žvake, ali jedan market u Srbiji osmislio je novi način zaštite, te su svoje proizvode doslovno stavili pod katanac!

Naime, kako se može videti na fotografiji, maslac koji stoji na rafu u marketu nalazi se u plastičnoj kutiji koja je zaključana. 

Foto: printskrin/fejsbuk

Na društvenim mrežama kruži slika maslac koji je pod "ključem"

Njihov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a jedna od korisnica Fejsbuka koja se predstavlja kao trgovac objasnila je zbog čega se roba nalazi pod ključem.

- Zato što se krade dosta zato je dosta robe pod katancem i zujalicama, a mi radnici moramo iz džepa da platimo svaki manjak. Ovo je zaštita za radnike od lopova nema firma ništa s tim. Mi radnici moramo da se zaštitimo i od lopova i od firme istovremeno na bilo koji način. Ovo jeste tužno, ali da se ne krade i da su ljudi normalni i da ne kradu ne bi ni bilo ovoga. Posla bar sada ima svuda i može da se radi, a ne da se krade. Što je najgore ne krade sirotinja već ovi što imaju - napisala je izvesna V.S na Fejsbuku.

Da je maslac zaista zaključan uverila se i ekipa Informera koja je obišla jedan od beogradskih marketa.

Foto: Informer.rs

Maslac zaista zaštićen

Kako nam je objasnio trgovac marketa odluku da zaključaju neke od proizvoda doneli su zbog sve učestalijih krađa.

- Ima nas raznih, neki uđu s namerom da bilo šta odnesu bez plaćanja. Zbog toga smo na ovaj način zaštitili proizvod, kutiju teško da će izneti iz naše radnje.

Kafa i čokolada pod "jakom zaštitom"

Da se trgovci dovijaju na različite načine kako bi obezbedili artikle govori i činjenica da smo u unutrašnjosti kartonske kutije kafe pronašli zujalicu!

Na ovu neobičnu pojavu ukazala nam je čitateljka J.J koja je prema njenim rečima ostala šokirana kada je otvorila fabrički zapakovanu "Grand De Luxe" kafu i u unutrašnjosti kartonskog pakovanja pronašla zujalicu.

- Dobila na poklon kafu u kutiji, a kada sam je otvorila imala sam šta da vidim. Zujalica je bila zalepljena na gornji deo kartona, što me je potpuno šokiralo, jer je kafa fabrički zalepljena  - objašnjava naša sagovornica i dodaje da ovo ipak nije jedini potez koji ju je iznenadio.

- Da stvar bude gora usledio je još veći šok kada sam nedavno kupila čokoladu za kuvanje. Zujalicu sam pronašla kada sam otvorila papirni deo. Bila je dobro sakrivena ispod omota. Dok se ne otvori čokolada ne može ni da se vidi. Razumem potrebu trgovaca da se zaštite, ali ovo je previše. Ovo je vređanje kupaca - priča ona.

Čokoladu pod "jakom zaštitom" pronašla je i naša ekipa u jednoj od beogradskih trgovina. Zujalica je kako smo se i sami uverili zaista bila u unutrašnjosti papirnog omotača.

Fotografije pogledajte ovde:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 1 godinu

Na drzavnim televizijama se ruzicasto plate penzije rastu svaki dan kopa se zlato a ovde zakljucavaju maslac nesto se tu neuklapa da nekazem neko laze

Mikan

pre 1 godinu

Ta smo se držali svoje tradicije i 4 slova S danas ne bi imali ovoliko kriminalaca,narkomana,pedera,nevladinih organizacija i ne bi nam cepali državu ma komade za šaku dolara.evo vam demokratij i evropa i sav ostali demokratski šljam.

DRAGOLJUB

pre 1 godinu

Uzmu kifle, na delikatesu salamu, i doručkuju u supermarketu. Plare samo ono što donesu na kasu!

Rade R

pre 1 godinu

O kome vam sve to govori nešto loše! Pa onaj kreten, glumac, komičar, poznata faca, u marketu, sa ženom ili devojkom, otvori ladno čokoladicu, pojede i baci onaj omot! Bez blama on to uradi! I o čemu onda pričamo!?

Sasa

pre 1 godinu

Pa zlatno doba....a sirotinje nikad vise. Ne kradu iz bahatosti vec iz nemastine. Posten covek u ovoj zemlji prezivljava.

Nebojsa iz Beograda

pre 1 godinu

Pa i ekonomski tigar mora po neki put da jede

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija