• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2022

07:00

ZA NAJLUĐU NOĆ UDVOSTRUČENE CENE ZAKUPA NEKRETNINA! Doček u stanovima i vikendicama do 3.000E

Printscreen, Pngwing

Društvo

ZA NAJLUĐU NOĆ UDVOSTRUČENE CENE ZAKUPA NEKRETNINA! Doček u stanovima i vikendicama do 3.000E

Podeli vest

U Srbiji doček Nove godine u iznajmljenom stanu, vikendici, brvnari ili na splavu košta od 100 do 3.000 evra za noć

Najjeftinije je rentiranje stana na dan i iznosi oko 100 evra u najluđoj noći, ali je uslov da se zakupi barem na tri noći. I vikendice i brvnare na planinama i u banjama mogu se iznajmiti minimum na tri dana i za to zadovoljstvo treba izdvojiti od 100 do 1.000 evra za noćenje.

Rasprodato

Sve je rasprodato još pre dva meseca
Miloš Gajić

Ukoliko neko želi da dočeka Novu godinu na splavu sa porodicom ili sa prijateljima, rentiranje će ga koštati zavisno od kvadrature i opremljenosti od 180 do 1.000 evra za noć.

- Sve je rasprodato još pre dva meseca. Sada može da se nađe tek poneka nekretnina ukoliko je neko odustao. Tradicionalno su najtraženiji Zlatibor, Divčibare i Tara, Fruška gora, ali ove godine je velika tražnja i za Zlatarom, Golijom i Starom planinom. Cene za Novu godinu su veće od 50 do 100 odsto u odnosu na ranije - kaže Miloš Gajić, sa portala selo.rs.

Osim popularnih turističkih centara, veliko interesovanje je, pre svega, za Beograd, Avalu, Kosmaj, Krčedin, Novi Sad, ali i za Rtanj, Vlasinsko jezero... U prestonici gotovo da se za Novu godinu više ne može naći stan na dan. Glavni gosti su mladi iz regiona, pre svega, iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, ali i iz Bugarske, Rumunije, Rusije, Holandije...

- Ove godine se stan u Beogradu za doček može rentirati samo na tri noći i cene su zbog praznika utrostručene, a kreću se, u zavisnosti od kvadrature, u proseku, od 100 do 3.000 evra. Najtraženiji su stanovi od 50 kvadrata, za koje treba izdvojiti od 100 do 150 evra, zavisno od lokacije. Najskuplji su luksuzni stanovi u Beogradu na vodi, za koje treba dati i do 3.000 evra za noć - kaže Mira Milovanović, agent za nekretnine.

TABELA

CENE IZDAVANJA NEKRETNINA (za jedno noćenje)

STAN NA DAN od   100 do 3.000
VIKENDICA od 100 do 1.000
BRVNARA od 100 do 1.000
SPLAV od 180 do 1.000
* cene su u evrima

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MiroslavBB

pre 1 godinu

'Smrdijanci', bice vama 'docek Nove godine' u ROVOVIMA na Kosovu???!!! Bum videl, ne!! Svaka VELEizdaja se placa 'glavom' - a vi ste MNOGE izdali, 'Smrdijanci' - MNOGE!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija