• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. P.

13.12.2023

14:43

Obavezno pogledajte! Aleksandar Šapić u podkastu: To su sve lažovi! Ne interesuje njih ni Beograd, ni Sava, a ni splavovi! (VIDEO)

Zoran Sinko

Podkast

Obavezno pogledajte! Aleksandar Šapić u podkastu: To su sve lažovi! Ne interesuje njih ni Beograd, ni Sava, a ni splavovi! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar Šapić, kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane', bio je gost našeg podkasta, koji će premijerno biti emitovan večeras u 22.50 samo na Informer televiziji

- Ne volim javno da pričam o sebi, bez obzira na to što idu izbori i što neki misle da bi to možda bilo poželjno - rekao je Šapić na samom početku razgovora sa našim urednikom Novicom Popovićem.

Šapić je ipak otkrio kako je osamdesetih i devedesetih godina bilo odrastati u novobeogradskim 'Paviljonima', da li je i zbog koga morao da se tuče, ali i da li mu je vaterpolo doneo veću popularnost kod devojčica iz kraja.

- Novi Beograd je sastavni deo mog života. Tu sam rođen, tu sam rastao i završio školu. Otac me je vodio na treninge i tako me sklonio sa ulice. Pitanje je šta bi bilo sa mnom i da li bih uopšte danas bio živ da nije bilo tako. A što se devojčica tiče, moram da priznam da nisam bio naročito popularan, nisam bio baš neki Don Žuan - otkrio je prvi čovek srpske prestonice.

Tokom našeg podkasta on je govorio i o svojim precima, o dedi kome su ustaše na kućnom pragu ubile suprugu i troje dece.

- Bez obzira na sve što se dogodilo mojim precima, ne mrzim nikoga, nisam šovinista, ali samo volim svoju naciju - objasnio je Šapić.

Bez dlake na jeziku, Šapić je pričao i o političkim protivnicima, o onima koji se protive svakoj ideji i svakom projektu u Beogradu.

- To su sve lažovi! Njih ne interesuje ni Sava, ni šetalište, to su profesionalni građanski aktivisti. Sve što uradimo, njima ne valja. Kažu: Šapić je budala! Pa možda Šapić jeste budala, ali to što smo uradili je činjenica!

Komentarišući one koji se podsmevaju njegovim "gafovima", kao što su "penetriranje među građane", "Nambija" i slično, Šapić je rekao:

- Zar oni stvarno misle da je penetriranje izraz samo za seks? Pa ko je tu onda neobrazovan i nepismen? Poumirali su od smeha zbog "Nambije" oni koji ni ne znaju gde je Namibija...

A zašto ne voli mnogo da hvali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kako mu polazi za rukom da bude fit iako odavno nije profesionalni sportista i da li voli da izlazi, saznajte večeras u 22.50 samo na Informer televiziji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija