• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2024

12:58

Brena i Čola zajedno nastupaju na Kopaoniku! Spektakularan kraj Music week-a! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Brena i Čola zajedno nastupaju na Kopaoniku! Spektakularan kraj Music week-a! (VIDEO)

Podeli vest

Sledećeg vikenda, tačnije 15. i 16. marta očekuje nas zatvaranje ski sezone u okviru Kopaonik Music week-a, gde nas očekuju dva koncerta jednih od najvećih muzičkih ikona sa ovih prostora. Događaj je u organizaciji Skymusic-a, a o čijim nastupima se radi, govorila je Nataša Kalember, PR menadžer Skymusic-a i gošća "Info jutra".

PR menadžer Skymusic-a Nataša Kalember rekla je da nas na Kopaoniku očekuju koncerti Lepe Brene i Zdravka Čolića.

Foto: Tanja Andric

Nataša Kalember

-Napravili smo spektakularan kraj. Ovo je jedinstvena prilika da ljubitelji dobre zabave i neko ko je odrastao uz njihove hitove, iskoriste jedinstvenu priliku da ih vide na jednom mestu. Dugo smo se trudili da spojimo Brenu i Čolu i posle dugo godina smo to uspeli, tako da smo vrlo ponosni- rekla je Nataša Kalember.

Ona je ispričala ko će sve gostovati u glavnom gradu u nardenih nekoliko meseci.

Od skoro smo vlastnički ušli u u Love fest. Music week je za pet godina uspeo da napravi ono što ni jedan drugi festival nije uspeo da napravi. U junu nas očekuje i Beer fest. Trudimo se da dovodimo i regionalne muzičke zvezde, ali velika i zvučna imena sa svetske scene. Guča je festival na kome smo mi tek dve godne. Ipak, prošle godine smo imali preko pola miliona posetilaca. Programski je dosta obogaćen festival. Guča je mnogo lepa. Festival će se održavati od 1. do 4. avgusta. Gispy Kings nam dolaze u maju mesecu. Nastupaće u Beogradu na vodi. Krenuli smo žestokim tempom. U maju imamo i dva koncerta benda Ramštajn. To je jedini koncert Ramštajna u regionu. Dolaze ljudi iz Rusije i Turske- rekla je Nataša Kalember.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

'Svedoci smo mnogih užasa' - Svetlanina ispovest: Videla sam kako muče mog strica, ostavljaju ga da se bori za život!
Politika

'Svedoci smo mnogih užasa' - Svetlanina ispovest: Videla sam kako muče mog strica, ostavljaju ga da se bori za život!

U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija „Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti“- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH. Nakon Dušanke Stanić i njena sestra Svetlana, koje je takođe bila zatvorena u koncetracionim logorima, svedočila je o svom iskustvu.

22.05.2024

17:16

Majkama su nudili da biraju da li prvo da ubiju njih ili decu! Potresna ispovest Dušanke Stanić, žrtve ratnih zverstava nad Srbima u BiH
Politika

Majkama su nudili da biraju da li prvo da ubiju njih ili decu! Potresna ispovest Dušanke Stanić, žrtve ratnih zverstava nad Srbima u BiH

Dušanka Stanić i njena sestra Svetlana koje su bile zatvorene u koncentracionim logorima, svedočile su danas o svom iskustvu na panel diskusiji "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti - svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH", koja se održava u Njujorku u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama.

22.05.2024

17:11

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija