• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

22.05.2024

18:02

KRAJ: Novak savladao Hanfmana za četvrtfinale Ženeve!

Tanjug/AP

Novak Đoković

KRAJ: Novak savladao Hanfmana za četvrtfinale Ženeve!

Podeli vest

Uživo pratite prvi meč Novaka Đokovića na turniru u Ženevi protiv Janika Hanfmana.

NOVAK ĐOKOVIĆ - JANIK HANFMAN  2:0 (6:3, 6:3)

 

 

UŽIVO

DRUGI SET

6:3 - KRAJ! Novak je u četvrtfinalu Ženeve gde će igrati protiv boljeg iz duela Grikspor - Šapovalov. 

5:3 - Nastavlja se serija srpskog tenisera, Đoković prvi put u ovom setu bez problema dolazi do svog servis gema i sada ga četiri poena dele od pobede. 

4:3 - Totalni preokret Đokovića! Srpski teniser pravi brejk bez da je rivalu prepustio poen na njegov servis! Sada je sve u rukama najboljeg svih vremena...

3:3 - Poravnava Novak Đoković rezultat iako je ponovo imao problema pri prvom servisu. 

2:3 - Dobro je! Novak vraća brejk Janika Hanmana, sada će u svom servis gemu imati šansu da poravna rezultat u drugom setu! 

1:3 - Prekida Đoković nalet nemačkog tenisera iako je Janik ponovo imao šansu za brejk! 

0:3 - Nastavlja se serija Hanfmana, Nemac dolazi do gema bez izgubljenog poena... Zabrianjavajuće slaba igra Đokovića! 

0:2 - Gubi Novak Đoković svoj servis na startu drugog seta, očigledno je pauza više prijala Janiku Hanfmanu. 

0:1 - Dobar početak za Hanfmana u drugom setu, Nemac je rutinski došao do prve prednosti danas.  

PRVI SET

6:3 - Novak Đoković osvaja prvi set! Sa tri dobra servisa srpski teniser dolazi do vođstva! 

Foto: Tanjug/AP

 

20:03 - Novak Đoković i Janik Hanfman izašli su na teren, kiša je stala i meč će uskoro biti nastavljen! 

19:52 - Sve su prilike da Novakov meč večeras neće biti nastavljen... Kiša ne prestaje da pada u Ženevi, a sada je i značajno opala temepratura u švajcarskom gradu! 

19:30 - Nema naznaka kada bi duel Đokovića i Hanfmana mogao da bude nastavljen! Kiša u Ženevi pljušti jakim intenzitetom...

Da, definitivno je meč prekinut! Srpski teniser pokupio je stvari i otišao put svlačionice! 

Dugo traje deveti set u prvom setu, a sve su prilike da neće ni biti završen! Kiša pada sve većim intenzitetom u Ženevi... 

5:3 - Prekida Hanfman seriju Novaka Đokovića i dolazi do trećeg gema u prvom setu. Sada sledi teži deo posla pošto će srpski teniser servirati za vođstvo! 

5:2 - Uspeva Đoković, ali uz mnogo problema, da potvrdi brejk stečen u prethodnom gemu. Sjajno je reternirao nemački teniser, došao do šanse da oduzme srvis rivalu, ali se Novak odbranio i uvećao svoje vođstvo. 

4:2 - Bravo! Evo ga pri brejk, Novak Đoković uspeva da oduzme servis Janiku Hanfmanu i ssada mu je put ka osvajanju prvog seta otvoren! 

Foto: tanjug/ap

3:2 - Sada Novak Đoković dominantno dolazi do gema i održava prednost u drugom kolu Ženeve. 

2:2 - Ni ovoga puta Đoković nije bio u prilici da dođe do brejka na servisu Hanfmana. Nemački as nastavio je sa dobrim servisima, a as udarcem završava četvrti gem. 

2:1 - Još jedan siguran servis gem za Novaka Đokovića, Hanfman još uvek nije uzeo poen srpskom teniseru kada je ovaj bio na servisu. 

1:1 - Uzvraća Janik Hanfman istom merom, nemački teniser je bekhendima uspeo da razbije Novakovu odbranu, a na sve to nadovezali su se i snažni servisi. 

1:0 - Izvanredan početak Đokovića, uspeva srpski teniser da dođe do vođstva i to bez izgubljenog poena! 

Pre meča

18:15 - Navijači u Ženevi pevali su Novaku Đokoviću rođendansku pesmicu! 

 

 

18:12 - Novak Đoković izabrao je da servira na startu meča iako je tokom poslednjih nekoliko turnira prvi gem za srpskog tenisera uvek bio "klimav". 

18:11 - Srpski teniser izašao je na teren i izazvao oduševljenje navijača na tribinama. Meč će početi kroz desetak minuta. 

18:09 - Novak put u Ženevi započinje na svoj rođendan, opširnije - OVDE

18:05 - Dobro došli na lajv prenos meča Novaka Đokovića i Janika Hanfmana koji se igra u okviru drugog kola turnira u Ženevi. Sve detalje sa ovog duela uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20