• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

18:06

Strašno predviđanje se obistinilo za Putinov rođendan, a evo šta će se dogoditi sa Izraelom i Palestinom! (VIDEO)

Informer

Live TV

Strašno predviđanje se obistinilo za Putinov rođendan, a evo šta će se dogoditi sa Izraelom i Palestinom! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj emisiji Pre večere govorili smo o sukobu Izraela i Palestine, a gosti koji su razgovarali o ovome bili su astropsiholog Ana Rakić Đuričić, analitičar Darko Obradović i pukovnik Velibor Stević.

Prema tvrdnjama astropsihološkinje Ane Rakić Đuričić, Vladimir Putin se redovno kosultuje sa astrolozima zbog daljih povlačenja poteza, i kaže da je zanimljivo što je baš na Putinov rođendan počeo sukob u pojasu Gaze.

- Mundani horoskop znači da je to horoskop koji ima dublju analizu i to je horoskop za geopolitičke situacije u svetu. Moguće je dati predikcije preko horoskopa za bilo šta, pa i za svetske sukobe i možete da saznate neke informacije koje su se desile. Na dan Putinovog rođendana je počeo sukob, a faza primirja će biti više. Putin se konsultuje veoma sa astrolozima i sa horoskopom i na taj način zna kada da vuče poteze - tvrdila je Rakić Đuričić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ana Rakić Đuričić

 

Pukovnik Velibor Stević ističe da ne razume brutalnost koja se dešava u pojasu Gaze i misli da se primenjuju sile koje su u protivnom međunarodnom pravu.

- Ja kao vojnik znam da je ceo sukob izrežiran i isplaniran. Ne mogu da razumem čemu ova brutalnost koja se dešava u pojasu Gaze i mislim da se primenjuju sile koje su u protivno međunarodnom pravu. Neprihvatljivo je za mene da se ubija narod i deca od strane Hamasa, ali Izrael vrši još veće užase u pojasu Gaze i primirje mora da počne - kazao je Stević.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Velibor Stević

 

Stručnjak za bezbednost Darko Obradović navodi da je Izrael dugo puštao Hamas da vodi glavnu reč u Gazi i da Hamas neće rizikovati sopstveni nestanak, kao i da su definitivno stekli sposobnost ratovanja.

- Izrael je dugo puštao Hamas da vodi glavnu reč u Gazi, Hamas neće rizikovati sopstveni nestanak i definitivno da su stekli sposobnost i visoku tehnologiju koja je uticala na njihov razvoj. Tragedija za svet je što su srušene bolnice i škole i ubijeni civili, a najgore od svega što se Hamas raduje zbog toga - rekao je Obradović. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Darko Obradović

 

Naš sagovornik dodaje i da je Hamas od dečijih kolevki napravio grobove i da mu je žao poginulih civila.

- U Izraelu živi dva miliona izraelskih Arapa i žao mi je poginulih civila, ali je za to kriv Hamas koji je od dečijih kolevki napravio grobove, ali mi ne možemo da utičemo da razvoj događaja. Hajle Selasije je jednom prilikom rekao kada je Italija zagazila u Abisiniju, danas mi, sutra vi - zaključio je Obradović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Britanski specijalci u Ukrajini testiraju novu taktiku protiv Rusa! Šef američkih komandosa otkrio strogo čuvanu tajnu!
Proći će kao Francuzi!

Britanski specijalci u Ukrajini testiraju novu taktiku protiv Rusa! Šef američkih komandosa otkrio strogo čuvanu tajnu!

Šef američke komande za specijalne operacije general Brajan Fenton otkrio je nove detalje o operacijama britanskih kopnenih jedinica u Ukrajini, navodeći da Pentagon o ratu koji je u toku saznaje „uglavnom kroz oči partnera za specijalne operacije Velike Britanije", koje je on naveo kao testiranje novih pristupa modernom ratovanju na frontu.

16.05.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija