• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ T. I.

20.04.2024

14:52

Tutanj niz Cer! Hiljadu trkača u planinskoj trci na stazi sa 30 prepreka! A na kraju...

Foto : T.I.

Vesti

Tutanj niz Cer! Hiljadu trkača u planinskoj trci na stazi sa 30 prepreka! A na kraju...

Podeli vest

Na obroncima planine Cer četvrti put održana je OCR planinska trka sa preprekama u kojoj je učestvovalo oko 1.000 takmičara iz Srbije i zemalja u okruženju.

Stazu dugu 15 kilometara u planinskom području, sa oko 30 prepreka, trebalo je preći što brže..Izazov je bio veliki, a neke prepreke su po prvi put viđene baš na ovoj stazi, što je inspirisalo organizatore da ovogodisnja trka ponese naziv "Gerila" u znak sećanja na Cerske junake

Trku organizuje sportsko udruženje Atletiks centar, uz podršku grada Šapca i brojnih
sponzora.
Ovakav vid rekreacije zahteva dobru fizičku pripremu, ali isto tako za one kojima rezultat nije prioritet, predstavlja dobar vid zabave, druženja u prirodi.


Tim iz Kosovske Mitrovice po treći put dolazi na ovu trku, a jedna od učesnica Marina Vasić
kaže da je oduševljena organizacijom i da će ponovo doći na Cer.

Aleksandar Bodlović je prvi put na ovoj trci koja za njega, kako kaže ima i istorijski značaj.

- Drago mi je što sam došao. Nisam baš mnogo znao o Ceru, a ranije nisam učestvovao u trkama - kaže Aleksandar koji je poveo i psa. 

- Istrčao se za sve pare! Izgleda da je spremniji od mene - dodaje Aleksandar.  
Cer je i ovoga puta pokazao da su naši "gerilci" fizički pripremljeni. U trci su učestvovali i pripadnici specijalnih jedinica iz Bosne, Crne Gore i Srbije, a posle naporne trke, učesnici su se počastili mesom pečenog vola s ražnja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set