• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2024

10:45

Ko se seća ove igre? Svetsko prvenstvo je zakazano u Srbiji! Ovde se održava

printscreen FB

Vesti

Ko se seća ove igre? Svetsko prvenstvo je zakazano u Srbiji! Ovde se održava

Podeli vest

Svetsko prvenstvo u tradicionalnoj ličkoj društvenoj igri "kozanje" ili "mica" održaće se u petak, 23. februara u svečanoj sali kuglane "Elkop”..

Zavičajno udruženje Ličana "Nikola Tesla" iz Apatina u saradnji sa Gradskim kulturno-umetničkim društvom "Dunav" iz Apatina i udruženjem građana "Prajm 8" iz Novog Sada, pozivaju sve zainteresovane da dođu i prijave se za takmičenje. 

Prema najavama organizatora učestvovaće brojna udruženja Ličana.

Svaka ekipa treba da ima tri člana. Ekipe mogu biti mešovitog sastava, a svako udruženje treba da odabere svoje predstavnike. Pravila igre utvrdila je komisija a sa propozicijama takmičari će biti upoznati pre takmičenja.

Posle završetka takmičenja biće proglašene tri najuspešnije ekipe koje će dobiti vredne nagrade i pehare, a predviđene su nagrade i za najbolje pojedince.

Kotizacija i prijava za takmičenje po ekipi je 5.000 dinara. Proglašenje pobednika i dodela nagrada sledi istog dana u večernjem programu u okviru Ličkog prela uz zajedničku Ličku večeru (uštipci sa basom, jagnjeće i praseće pečenje i piće po želji) koje počinje u 19 sati.

Gosti večeri Krajišnika su "Majkani" i "Savo i Ljubiša"...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set