• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer / M. L.

16.02.2024

07:20

Najzaljubljenije selo u Srbiji! Umesto putokaza na 500 metara stoje...

M. L.

Vesti

Najzaljubljenije selo u Srbiji! Umesto putokaza na 500 metara stoje...

Podeli vest

Pored puta kroz mesto Stragari, nadomak Kragujevca, na svakih 500 metara stoje neobični znakovi...

Velika crvena srca s ispisanom porukom "volim te", osvanula su 14. februara a stoje i dalje, kažu meštani...

Foto: M. L.

 

 

- Lepo je ovako nešto videti, svaka čast na ideji! Treba negovati ljubav. Baš bih voleo da znam ko je ovo postavio - kaže stariji meštanin.

- Mi se svi ovde volimo, pa nek stoje ova srca. Al' biće da je to neko mlađi stavio! Čuće se uskoro, kad bude neka veridba - dodaje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Zapadne moćnike ne interesuju zločini počinjeni nad Srbima! Raković oštro o onima koji bi Srbiju želeli da vide na kolenima
Politika

Zapadne moćnike ne interesuju zločini počinjeni nad Srbima! Raković oštro o onima koji bi Srbiju želeli da vide na kolenima

Istoričar Aleksandar Raković izjavio je danas da se na jučerašnjoj panel diskusiji u UN, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u Bosni i Hercegovini, videlo da zapadne moćnike ne interesuju zločini počinjeni nad Srbima i da nemaju empatiju za nastradale Srbe, jer je njihov cilj da stigmatizuju Srbe i nametnu kolektivnu krivicu za tzv. genocid u Srebrenici.

23.05.2024

11:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set