• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ V. N.

31.01.2024

15:03

(VIDEO) Sa 84 kliza kao mladić! Ako nije kod kuće, zna se gde je!

facebook

Vesti

(VIDEO) Sa 84 kliza kao mladić! Ako nije kod kuće, zna se gde je!

Podeli vest

Užičanin Božo Dedić sa 84 godine vešt je na ledu bolje nego dvadesetogodišnjaci! Prvi put je obuo klizaljke, kad su u Užicu otvorili klizalište i od tada je redovan posetilac!

- Toga ranije, kad sam bio mlađi, nije bilo. U početku sam imao problema, padao sam, učio, a posle sam se već dobro snalazio - priča Božo koji privlači pažnju i starih i mladih klizača.

Kaže da se članovi porodice protive njegovom hobiju, ali on ne odustaje.

- I supruga, sin i ćerka mi govore da ne dolazim na klizanje zbog mogućih povreda! Razumem, 84 godine su 84! Ali čovek može da padne bilo gde, nema tu pravila! Siguran sam u sebe i lepo je izaći - smeje se Božo i poziva sugrađane da dođu i da ostave telefone. 

Novinar lokalnog portala Oglasna tabla zatekao ga je na klizalištu. 

- Prelep je dan! Platio sam neke račune, prolazim, a ono nema nikoga. Korisnije je biti ovde, ako nemate drugih obaveza, nego bilo gde drugde - poručuje Božo.  

 

Nedavno smo pisali i o Korneliji iz Subotice koje je počela da "uči" umetničko klizanje, i o paru iz Mađarske koji su postali veliki prijatelji zahvaljujući klizaljkama. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set