• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Prva

01.08.2023

17:22

Matičarka htela da otkaže venčanje u Valjevu zbog pijanog kuma! Oglasio se i objasnio sve, krivo je ovo!  (VIDEO)

Shutterstock

Vesti

Matičarka htela da otkaže venčanje u Valjevu zbog pijanog kuma! Oglasio se i objasnio sve, krivo je ovo! (VIDEO)

Podeli vest

Snimak svadbe u Valjevu obišao je internet, a pet minuta slave mladencima je ukrao ni manje ni više nego njihov kum.

Kako se na našim veseljima uvek dobro popije, nekoliko čašica više popio je i kum koji je trebalo da venča mladence, kada su gosti odlučili da ga pošalju kući, mladoženja nije dao.

Mladić je od količine popijenog alkohola jedva stajao, o hodanju nije bilo ni reči, pa su mu dva jača momka pomogla da dođe do oltara - nekako je i uspeo, "četvoronoške".

Okupljeni gosti bodrili su kuma koji je bio u transu "Ajmo kume" i pozdravljali ga aplauzom.

 

 

On se sada oglasio u emisiji "150 minuta" na TV Prva gde je objasnio šta se tog dana sve dešavalo.

- U suštini dogodilo se to da sam ja putovao dan pre nekih 1.700 kilometara iz Švajcarske i bio sam umoran, a pored toga smo u trenutku kada smo išli po mladu, napravili jednu finu atmosferu kod kuće, tako da nisam imao priliku ništa ni da jedem. To je rezultiralo da i manja količina rakije bude dovoljna, bilo je izuzetno vruće, valjevska rakija je bila hladna i kao što se vidi, te dve stvari nikako ne idu zajedno - rekao je Vlada Nastić, kum sa pomenute svadbe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set