• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ J. V.

20.07.2023

14:36

Ša se upravo oženio! Evo ko je sve u svatovima!

Instagram printscreen/nenadaleksicsha

Estrada

Ša se upravo oženio! Evo ko je sve u svatovima!

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša upravo je izgovorio sudbonosno "da" i u crkvi. Reper i blogerka Vanja brzinski su se venčali 12. aprila u opštini u Kraljevu, a danas orgnizuju veliku svadbu.

Ša i njegova izabranica Vanja odlučili su da organizuju gala veselje za 200 zvanica u jednom restoranu u Beogradu. Kako su imali građansko venčanje samo u krugu porodice, reper je odlučio da sada pozovu sve prijatelje i provesele se kako i zaslužuju. 

Foto:  

Foto:  

Foto:  

 

Reper sve vreme slika svoju dragu koja đuska u kolima i maše kroz šiber. Oni su u svadbenoj koloni na putu za crkvu, a jedna od reperovih drugarica iz rijalitija Jovana Tomić Matora je takođe u svatovima.  

Foto: Instagram

 

Inače, Matora se u Crnoj Gori na gej venčanju zavetovala na večnu ljubav Aniti Stanojlović. 

Foto: Instagram

 

Od kako je našao 20 godina mlađu, reper se totalno promenio, prestao je da ide po noćnim klubovima i da banči, već se posvetio porodičnom životu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija