• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

17.06.2023

21:40

(VIDEO) UZBUNA U NOVOM PAZARU! Iz fabrike se izlila opasna hemikalija, evakuisani građani!

Informer

Vesti

(VIDEO) UZBUNA U NOVOM PAZARU! Iz fabrike se izlila opasna hemikalija, evakuisani građani!

Podeli vest

Industrijska zona u Novom Pazaru totalno je blokirana od strane policije koja ne dozvoljama ni vozilima ni građanima prilaz zbog, kako nezvanično saznajemo, nepoznatih isparenja i beličastog dima koji se vidi u vazduhu.

Nezvanično saznajemo da je u nekom od pogona došlo do izlivanja određenih materija iz buradi. Kako saznajeno nije reč o zapaljivim materijama, ali udisanje tih isparenja nije preporučljivo.

Na licu mesta su ekipe policije, vatrogasne jedinice, pod punom opremom za delovanje u ovakvim situacijama.

Radi se na utvrđivanju činjenica o ovom akcidentu.

Meštani koji žive u blizini tog mesta evakuisani su iz kuća.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set