• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

25.11.2022

21:00

MUKE SA RUSIMA, STANODAVCI OČAJNI, NE PLAĆAJU KIRIJU, RAČUNE... A SLIKE KORISTE KAO PODMETAČ ZA JELO!? I to je samo delić BAHAĆENJA

Informer

Beograd

MUKE SA RUSIMA, STANODAVCI OČAJNI, NE PLAĆAJU KIRIJU, RAČUNE... A SLIKE KORISTE KAO PODMETAČ ZA JELO!? I to je samo delić BAHAĆENJA

Podeli vest

Neki stanodavci u Srbiji se navodno žale da pojedini stanari stranci, a navodno i Rusi ne plaćaju račune i uništavaju nameštaj u stanovima, piše u jednoj objavi na društvenoj mreži Tviter

- Problemi sa Rusima su već počeli. Neki stanodavci se žale da neće da plaćaju kirije i račune, da se bahato ophode prema nameštaju i stvarima... Laka lova ne postoji. Tražili ste - gledajte - piše u objavi.

 

 

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove mreže.

- Sve ruiniraju. Mom prijatelju su skidali uljane slike sa zida i koristili ih kao podmetače za jelo (ne Rusi) - stoji u komentaru:

- Ja čuo za Ruse, ali verujem da su pod "Rusi" mislili na sve, i Ruse i Ukrajince. Ne verujem da ima razlike.

Mnogi su u komentarima napisali da su ovo izmišljene priče iz " rubrike šta bi ljubomorni želeli da bude".

- Rusi su tu tek mesec dva. Kada su pre napravili štetu i velike račune. Nego šta je babi milo... - navodi se u komentaru, dok je autor tvita dodao:

- Čuo od dobrog prijatelja koji se bavi izadavanjem stanova u BG, koji je imao problema. Ozbiljan je čovek, poslovan, veruje samo u novac i nema razloga da laže. Takođe ljudi koje poznaje, koji rade u agencijama za izdavanje, su imali dosta problema sa vlasnicima stanova zbog njih - navodi autor.

Neki korisnici su se osvrnuli i na sklapanje ugovora o iznajmljivanju nekretnine.

- Stan pored mene se izdaje već godinama. Poslednji stanar je tu oko dve, tri godine. Ništa ne plaća sem struje i kablovske. Vlasnik stana očajan. Ne može ga izbaciti. Tužio ga, a ovaj uzvratio kontratužbom - napisao je jedan korisnik Tvitera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 1 godinu

sto ih primate neka vam ih jebace vas ti olosi

Milan

pre 1 godinu

Па хтели станодавци да се опаре, дигли цене , а рује нису овце за шишање.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

tako se isti Ukrainci ponasaju i u engleskoj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set