• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

12.04.2022

17:33

NE ZNATE KAKO LAKO DA STIGNETE DO NOVE ZGRADE URGENTNOG CENTRA? Evo, detaljnog uputstva...

Informer

Beograd

NE ZNATE KAKO LAKO DA STIGNETE DO NOVE ZGRADE URGENTNOG CENTRA? Evo, detaljnog uputstva...

Podeli vest

Urgentni centar je premešten u novu zgradu UKC, što stvara dodatne poteškoće mnogima koji nisu na vreme utvrdili kako da stignu donde. A kada neko mora hitno da se prebaci u ovu zdravstvenu ustanovu, svakako nema vremena da se tek tada raspituje o najbržem putu do odredišta

Zato se treba blagovremeno informisati na koji način da brzo stignete do nove zgrade Urgentnog centra. 

Ukoliko stižete iz Kneza Miloša, odnosno od Mostara, skrenite desno u Višegradsku, a onda prva desno u Revasku (ranije se produžavalo pravo, odnosno presecala se Resavka, dolazilo do kružnog toka i izlazilo ka Urgentnom centru).

Kada uđete u Resavsku vozite pravo, prođite novu garažu i odmah, pre Klinike za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević", skrenite levo. Sve je obeleženo novim preglednim znakovima, tako da neće biti problema.

Foto: Informer

Nova zgrada KCS

 

Lakše parkiranje

Sada će znatno biti olakšano i parkiranje u novoj garaži, pa neće biti potrebe da vreme trošite na traženje parkinga

 

Oni koji od Nemanjine dolaze Resavskom ili se spuštaju niz Pasterovu i ulevo ulaze u Resavsku, potrebno je samo da potom drže pravac i da skrenu kada ugledaju znak za Urgentni centar.

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set