• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

10:44

Oprezni smo! Oglasio se Nadalov trener!

EPAIMAGES

Tenis

Oprezni smo! Oglasio se Nadalov trener!

Podeli vest

Trener Rafaela Nadala, Karlos Moja rekao je da je njegov pulen počeo da trenira, ali da su veoma oprezni kada je u pitanju njegov povratak na teren.

"Kralj šljake" je otkazao nastup na Australijan openu zbog problema s nogom, a njegov trener kaže da je počeo s treniznima, ali da moraju da budu oprezni.

- Napreduje, ali smo jako oprezni. Šta nas je snašlo, moramo da budemo takvi. Polako počinjemo ponovo da treniramo. Nije bilo ozbiljno, ali je bilo dovoljno da ne igra Australijan open, što mu je bio jedan od velikih ciljeva. Posle svih tih teških meseci iza njega, biti blizu povratka u pristojnoj verziji igre, stvarno je šteta što nije mogao da igra - kaže Moja.

Foto: REUTERS/Asanka Brendon

Rafael Nadal i Karlos Moja

 

Nije lako palo Nadalu što nije mogao da učestvuje na grend slemu u Melburnu.

- Pauza za ovakve povrede je tri do četiri nedelje i u ovom slučaju imali smo sreće što nije išlo dalje. Dešava se to u sportu, istina je da je to imalo jak udar na njegov moral jer je delovalo da se dobro pripremio, a onda su se problemi iz prošlosti opet javili - dodao je njegov trener.

On je dodao i da će se Rada takmičiti na betonu u Dohi od 19. do 25. februara, te da će potom putovati na prolećnu američku turneju i Indijan Vels i Majami. Zato ga neće u februaru biti na šljaci.

- Nije lako menjati podloge. Istina je da mu šljaka više leži, ali ići sa betona na šljaku, pa se vratiti u SAD i onda opet posle na šljaku, mislili smo da je to prezahtevno. Zato smo napravili ovakav kalendar, bez mnogo promena podloge - zaključio je Moja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija