• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2023

10:35

NOLE EMOTIVAN, POMENUO I BRAJANTA: Nisam zaslužio da me MRZE

Tanjug/AP

Tenis

NOLE EMOTIVAN, POMENUO I BRAJANTA: Nisam zaslužio da me MRZE

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković progovorio je o tome što nije baš omiljen u svetskoj javnosti i na društvenim mrežama.

Jedan od najboljih tenisera sveta ikada Novak Đoković, osvajač 22 grend slema u karijeri, najčešće je na meti hejtera na društvenim mrežama.

Podaci se obrađuju na osnovu onoga što se pisalo o igračima na Fejsbuku i Tviteru. Poslednja istraživanja su pokazala da je Novak Đoković tokom minulih 16 meseci dobio najviše negativnih objava na Tviteru, čak 15 odsto, što znači da je svaki peti tvit bio protiv našeg tenisera.

Foto: Reuters

Vole ga milioni uprkos hejterima: Novak Đoković sa fanovima

Takođe, 11 odsto loših objava o njemu zabeleženo je na Fejsbuku. 

Novak, uprkos tome, kaže da nije zaslužio da ga mrze, ali da razume hejtere jer je izabrao da bude svoj.

- Da je drugačije, mene bi čudilo. Postoji jedan citat Kobija Brajanta koji mi je ostao urezan: "odlično je kada te neko mrzi, jer se ne mrze dobri, već najbolji". Ne mrzim nikoga, u tom maniru vaspitavam i svoju decu. Mržnja je izrazito negativna emocija i ako te neko mrzi, to govori o toj osobi. nisam zaslužio da me neko mrzi. Pravio sam mnogo grešaka, ali bio sam autentičan. Uvek bih izabrao da budem svoj nego da idem uz dlaku sistema - izjavio je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija