• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

08:19

NOVAK NIJE SA OVE PLANETE, ON NE OSEĆA BOL! Legendarni teniser ODUŠEVLJEN Đokovićem!

reuters

Tenis

NOVAK NIJE SA OVE PLANETE, ON NE OSEĆA BOL! Legendarni teniser ODUŠEVLJEN Đokovićem!

Podeli vest

Legendarni kiparski teniser Markos Bagdatis smatra da Novak Đoković nije sa ove planete

Ostvario je Novak Đoković nemoguće rezultate u svetu tenisa, a ako je suditi po njegovim izjavama Srbin još uvek ima želju da se takmiči i pomera lestvicu. Trenutno se borbi za desetu titulu na Australijan openu, a danas će od 09:00 igrati protiv Aleksa de Minora za plasman u četvrtfinale. 

Đokoviću neće biti lako budući da ga muči povreda zadnje loše. Ipak, legendarni kiparski teniser Markos Bagdatis smatra da se na Novaku ne vide nikakvi problemi budući da se radi o momku koji nije sa ove planete. 

- Veoma je komplikovano sa zadnjom ložom, ali mislim da se i dalje kreće sto posto. Kada ga gledam kako igra, ne vidim nekoga ko oseća velike bolove. Naravno da ima problem sa zadnjom ložom, ne kažem da nema, ali pronalazi način da to kontroliše. Momci iz Velike trojke uvek to rade, pronalaze načine da nas iznenade, prevazilaze povrede koje drugi igrači ne mogu. Nikada nismo mogli da pretpostavimo šta će Novak, Rafa i Rodžer postići, oni su sa druge planete. Nikada nisu prestali da napreduju, a to je i teško i neverovatno. Svaka odluka koju su doneli u karijeri bila je ispravna, što nije uvek slučaj - rekao je Bagdatis. 

Foto: Reuters

Smatra Kipranin da je Aleks de Minor veliki borac te da Đokoviću neće biti lako u borbi za plasman u četvrtfinale Australijan opena. 

- Veoma je težak protivnik, trči za svaku loptu i ima fantastični, čudni, ravni bekhend – baš kao što ga je imao njegov trener Lejton Hjuit. Veliki je borac, nikada neće odustati, tako da se protiv njega zaista mora dobiti meč, on ga neće pokloniti. Mislim da je to njegov kvalitet i da može da našteti Novaku, pod uslovom da je Novak malo povređen. De Minor može da mu naškodi, može da ga ’pretrči’ - istakao je legendarni teniser sa Kipra. 

Bagdatis je upravo u Melburnu ostvario najbolji rezultat na Grend slemu, igrao je finale 2006. godine i izgubio ga od Rodžera Federera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija