• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2024

07:25

Vujošević ispričao koju bi knjigu dao Panteru da pročita! Odnos sa Željkom je stabilan

Starsportphoto

Partizan

Vujošević ispričao koju bi knjigu dao Panteru da pročita! Odnos sa Željkom je stabilan

Podeli vest

Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević poznat je, između ostalog, po tome što insistira da njegovi igrači moraju da čitaju knjige.

Stručnjak koji je trenutno bez angažmana otkrio je šta bi, da je danas trener crno-belih, preporučio kapitenu Kevinu Panteru za "lektiru".


- Nešto o autogenom treningu, autora Hanesa Lindemana - rekao je Vujošević u razgovoru za novosadski Dnevnik.

 

Foto: Starsportphoto

 

 


On je pričao i o tome kakav odnos ima sa Željkom Obradovićem, koji se pre tri godine vratio u Humsku, a pre nekoliko dana potpisao je novi dvogodišnji ugovor.


- Imamo ritam viđanja koji nije previše frekventan, pre svega zbog njegovih obaveza, koje su veoma naporne. Ali, bez obzira na to koliko se puta vidimo ili čujemo, taj odnos ima svoju stabilnost i može da se definiše kao prijateljski, a bio sam mu i trener. Ceo život smo proveli u određenim kontaktima. Kad smo se poslednji put čuli ili videli, ta stvar nije za javnost - pomalo je tajnovit bio Vujošević.

Foto: Starsportphoto

 

 


Crno-beli su sinoć poveli 1:0 protiv Budućnosti u polufinalnoj seriji ABA lige, a od početka sezone očekuje se da se za trofej bore dva najskuplja tima - Partizan i Zvezda.


- Ne sme da se zaborave Budućnost, ni Mega, koja na opšte iznenađenje beleži vrhunske rezultate, pogotovo posle odlaska Nikole Topića. Proizveli su i ove sezone nekoliko veoma kvalitetnih igrača i kvalitetnog trenera. Moćda bi odsustvo Adama Hange moglo da bude presudno kada se svedu računi, jer je veoma značajan za Crvenu zvezdu - ocenio je Vujošević.


Kako sad stvari stoje, samo je šampionu ABA lige zagarantovano mesto u Evroligi naredne sezone, iako se oba naša velikana, Partizan i Crvena zvezda, nadaju da će i dogodine biti deo evropskog košarkaškog krema.


- Veliki je to problem i Partizan je sigurno načinom učešća i kvalitetom igara, rezultatima i publikom, zaslužio A licencu. Ovako se ne zna da li će učestvovati, ne zna se budžet, kasnije se reaguje na tržištu, kao i u selekciji tima za sledeću godinu. I to je nešto što limitira klub - naglasio je Vujošević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija