• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.04.2024

19:26

Burno na "Marakani"! Početak meča kasnio zbog Partizana, igrači nisu hteli da izađu na teren (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Burno na "Marakani"! Početak meča kasnio zbog Partizana, igrači nisu hteli da izađu na teren (VIDEO)

Podeli vest

Polufinale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana praktično nije ni počelo, a već je bilo burno na "Marakani".

Početak utakmice kasnio je više od pet minuta i to zbog fudbalera Partizana, koji su iz protesta odugovlačili sa izlaskom na teren. 

Naime, crno-beli su umesto da izađu na teren, kako bi se izveo početni udarac sa centra, oni su ostali kraj aut-linije. I dok su se igrači Zvezde već uveliko rasporedili po terenu i čekali protivničke igrače, trener "parnog valjka" Igor Duljaj odlučio je da svojim izabranicima održi govor kraj aut-linije i time odložio početak utakmice. Ovo je izazvalo nezadovoljstvo domaćih navijača, koji su im zviždali i skandirali. 

Ipak, igrači Partizana se na to nisu osvrtali, već su nastavili da slušaju svog trenera i tek posle pet-šest minuta izašli na teren. Tako je meč umesto u najavljenih 19 časova, počeo tek u 19.08.

Zbog tog ponašanja sudija Miloš Milanović je kapitenu gostiju, Svetozaru Markoviću, pokazao žuti karton i pre nego što se lopta zakotrljala sa centra. Zaista nesvakidašnja situacija da je jedan igrač dobio žuti karton, a da utakmica nije ni počela. 

Inače, iz Partizana su, nezadovoljni suđenjem u prethodnom 173. večitom derbiju, najavljivali da će pred večerašnji meč izaći na teren u majicama sa posebnim porukama, ali to se na kraju nije desilo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija