• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

23:05

Partizan kompletiran! Stigao Ovusu, a i poznati glumac sa crno-belima na Kipru (FOTO)

FK Partizan

Partizan

Partizan kompletiran! Stigao Ovusu, a i poznati glumac sa crno-belima na Kipru (FOTO)

Podeli vest

Ekspedicija “parnog valjka” nalazi se na Kipru, gde se priprema za nastavak šampionske trke u Superligi.

Crno-beli su od danas u kompletnom sastavu, pošto se novim saigračima prudružio i Leonard Ovusu (26). Internacionalac iz Gane najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog, a sa velikanom iz Humske potpisao je trogodišnji ugovor.

Foto: FK Partizan

 

U Larnaku je doputovao u društvu generalnog direktora FK Partizan, Miloša Vazure i članova Upravnog odbora Zorana Rajića i Dragana Trailovića. Prvi trening sa novim saigračima nekadašnji fudbaler norveškog Odoa odradiće već sutra.

Foto: FK Partizan

 

Inače, fudbalere i članove stručnog štaba danas su posetili i tvorac crno-bele himne - Saša Aleks, kao i naš proslavljeni glumac, Andrija Kuzmanović koji je veliki navijač Partizana. Nema sumnje da će takva podrška predstavljati dodatni motiv igračima da vredno rade i da potpuno spremno dočekaju nastavak sezone u domaćem šampionatu.

Foto: FK Partizan

 

Superliga se nastavlja 10. februara, a izabranici Igora Duljaja u prvom meču prolećnog dela sezone gostuju Javoru u Ivanjici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija