• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

15:34

Reakcije "večitih" na srdačan doček Mirotića u Areni (TVITOVI)

Starsportphoto©

Košarka

Reakcije "večitih" na srdačan doček Mirotića u Areni (TVITOVI)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su u petak veče poraz od milanskog Armanija 93:71, a u prvom planu su reakcije navijača crveno i crno-belih na srdačan doček Nikole Mirotića u beogradskoj Areni.

Nikola Mirotić je ovoga leta bio najtraženij slobodan igrač na tržištu Evrolige, a u trci za njegov potpis bili su i Partizan i Crvena zvezda. Iako se činilo da će nekadašnji NBA igrač obući crno-beli dres na kraju, do tog transfera nije došlo, a navijači aktuelnog šampiona regiona nisu mu to oprostili.

Foto: Starsportphoto©

Mirotić u duelu sa Tobijem

Nakon propale transfer sage, Mirotić je sinoć po prvi put stigao u Beograd sa svojim novim timom, a domaćin je bila Crvena zvezda. Simpatizeri tima sa Malog Kalemegdana su krilo Armanija dočekali aplauzima i ovacijama, a on je uzvratio slikavši se i potpisivajući autograme mnogim prisutnima.

Reakcije pristalica "večitih" preplavile su društvene mreže, a najviše je onih sa crno-bele strane koji, najblaže rečeno, nisu oduševljeni ovacijama za košarkaša.

"Videćeš šta je doček, pi*ko raspala", "Da se opkladimo da protiv Partizana u Beogradu neće igrati", pretili su pojedini aludirajući na susret 07. decembra kada Armani bude ponovo gostovao u Areni.

Drugi su podsetili na razlog zbog kojeg je transfer u Partizan propao.

"Pretili su njemu i porodici ako dođe u Partizan, a sada mu tapšu", "Fuj, oni mu pretili, a on se grli s njima", su samo neki od komentara.

Foto: profimedia

"Grobari" mu spremaju "vreo" doček

Sa druge strane, potpuno drugačija priča. Crveno-beli, tačnije, njihovi navijači, sa mnogo hvale su govorili o sjajnom košarkašu.

"Jedan je Nikola Mirotić!", "Igračina i sjajan čovek", "Mirota, ljudino!", pisale su "delije".

Pojedini komentari su pokazali da najvatrenije pristalice Zvezde nisu odustale od potencijalnog transfera Mirotića na Mali Kalemegdan.

"Eto tebe kod nas za koju godinu", "Ljudino, dođi u Zvezdu", pozivali su navijači.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija