• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2023

15:45

Detonacija! Partizan dovodi dugogodišnjeg pleja Cedevite! Mučio je večite kad god su se sastajali!

Starsportphoto

Partizan

Detonacija! Partizan dovodi dugogodišnjeg pleja Cedevite! Mučio je večite kad god su se sastajali!

Podeli vest

Američki košarkaš Jogi Ferel (30) navodno je jako blizu potpisa ugovora sa Partizanom!

Košarkaški klub Partizan mogao bi uskoro da dobije veliko pojačanje na poziciji plejmejkera! Kako javlja "MeridianSport", američki organizator igre Jogi Ferel nadomak je potpisa za aktuelnog šampiona ABA lige.

Reč je o košarkašu sa dugogodišnjim iskustvom igranja u ABA ligi, Evroligi i NBA. Ferel je od 2021. do 2023. godine nosio dres Cedevita Olimpije i po pravilu bio je odličan u okršajima sa Partizanom i Crvenom zvezdom. Prošlog leta potpisao je ugovor za kineski tim Šangaj Šarks, ali trenutno je slobodan u izboru novog kluba.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Ferel je profesionalnu karijeru započeo u Bruklinu 2016. godine, a nakon toga igrao je za Dalas, Sakramento, Klivlend i Los Anđeles Kliperse. U Evropi je nastupao za Panatinaikos, ali ljubitelji košarke najviše ga pamte u dresu Cedevita Olimpije, gde je u protekle dve sezone bio apsolutni lider tima.

Odlikuje ga vrlo precizan šut za tri poena, ali i odlične organizatorske sposobnosti. Crno-beli su najverovatnije odlučili da ga dovedu nakon povreda bitnih igrača Kevina Pantera i Alekse Avramovića. Što se tiče Ferela, odlično se snalazi i na poziciji beka, s obzirom na to da je vrlo opasan kada dobije loptu na protivničkoj polovini i igra jedan na jedan sa rivalima.

 

 

Posebno se istakao u martu ove godine, kada je u Ljubljani njegovim poenima Cedevita Olimpija došla do pobede nad Partizanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Šapić: Da Beograd konačno počne da živi normalnim životom!
Izbori 2024

Šapić: Da Beograd konačno počne da živi normalnim životom!

Kandidat liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da duboko veruje da će nakon ovih izbora Beograd krenuti da živi normalnim životom i da će u naredne četiri godine doživeti svoje najveće kvalitativne i infrastrukturne promene u poslednjih nekoliko decenija.

02.06.2024

20:01

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija