• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Partizan FSS Uplata Pomoć

30.10.2023

18:13

Savez gasi požar u Humskoj: FSS uplatio Partizanu 2.000.000 evra

Starsportphoto

Partizan

Savez gasi požar u Humskoj: FSS uplatio Partizanu 2.000.000 evra

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije uplatio je dva miliona evra Partizanu kao finansijsku pomoć, potvrdio je danas potpredsednik FSS Branislav Nedimović za portal "Mozzart Sport".

- Fudbalski savez Srbije uvek pomogne svakom klubu i svakoj instituciji kada to može, pogotovo onima koji reprezentaciju naš fudbal u inostranstvu - istakao je Nedimović u izjavi za "Mozzart Sport".

Prethodno je, uoči UEFA monitoringa, koji je obavezan da bi klub dobio licencu za igranje u Evropi, Partizan zatražio pomoć od FSS.

Generalni direktor "crno-belih" Miloš Vazura poslao je pismo čelnicima Saveza i zamolio za pomoć u visini od 2.000.000 evra, koja je danas i odobrena.

Na listi dužnika nalaze se, uglavnom, bivši prvotimci Partizana.

FSS je poslednjih godina često pomagao domaćim klubovima. Po pravilu, za pomoć su se obraćali najveći – Crvena zvezda i Partizan – iako imaju i najznačajnije prihode. UEFA je od aktuelne sezone uvela novu praksu od četiri godišnja monitoringa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija