• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Avaz

08.05.2024

22:06

Ovo je muškarac koji je ženu ubio sekirom u Gradačcu! Nije mogao da izdrži pa se ubio

Miloš Rafailović, Shutterstock

Vesti

Ovo je muškarac koji je ženu ubio sekirom u Gradačcu! Nije mogao da izdrži pa se ubio

Podeli vest

Stravičan zločin dogodio se danas u Gradačcu kada je muškarac ubio suprugu sekirom.

Portal "Avaz" otkriva identitet muškarca koji je svirepo ubio suprugu, a onda izvršio samoubistvo u Srebreniku.

Kako pišu, radi se o Refiku Mujedinoviću.

Iz Operativnog centra MUP Tuzlanskog kantona su potvrdili da je došlo do zločina i samoubistva, ali više detalja policija nije objavila.

Podsetimo, danas je u Gradačcu pronađeno telo jedne ženske osobe za koju se veruje da je ubijena. Nekoliko sati kasnije u Srebreniku je suprug ubijene žene počinio samoubistvo.

Ovo nije prvi slučaj ovako stravičnog zločina u Gradačcu.

Foto: Printscreen/Youtube/Info Bijeljina

Ilustracija

 

 Podsetimo, Nermin Sulejmanović je sredinom avgusta prošle godine u Gradačcu najpre svoju suprugu Nizamu Hećimović, a potom i oca i sina Denisa i Džengiza Ondera i sve to je prenosio na društvenoj mreži Instagram. 

On je izvesno vreme bio u bekstvu, a onda je izvršio samoubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sramno! Malović: Šolakovi mediji svaki dan pozovu na ubistvo Vučića!
Izbori 2024

Sramno! Malović: Šolakovi mediji svaki dan pozovu na ubistvo Vučića!

Šolakovi mеdiji su očiglеdno dobili nalog da ponovo dovеdu do usijanja atmosfеru linča na kojoj radе godinama pa jе tako danas potpuno slobodno na njihovoj tеlеviziji jеdan „slobodni“ novinar pričajući o nasilnoj smеni vlasti, izjavio da ćе Vučić završiti strеljan kao Čaušеsku, a drugi novinar ga nijе ni prеkinuo ni zaustavio.

30.05.2024

13:39

Vesti

Otvoren most na Velikoj Moravi u selu Vojska, spojio Svilajnac i Jagodinu!
Društvo

Otvoren most na Velikoj Moravi u selu Vojska, spojio Svilajnac i Jagodinu!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, i predsednik opštine Svilajnac, Predrag Milanović, danas su u selu Vojska svečano otvorili novi betonski most na Velikoj Moravi, koji sada bezbedno spaja meštane ovog sela u opštini Svilajnac i stanovnike Bagrdana na teritoriji grada Jagodine.

30.05.2024

13:11

Ovaj auto-put u Srbiji dobija još jednu traku: Radovi vrede 260 miliona
Društvo

Ovaj auto-put u Srbiji dobija još jednu traku: Radovi vrede 260 miliona

U planu je projektovanje proširenja auto-puta Beograd – Novi Sad za još po jednu traku, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, prilikom obilaska završnih radova na rehabilitaciji državnog puta IB reda 12, deonica Novosadski put kroz Veternik sa premijerom Milošem Vučevićem, objavila je eKapija.

30.05.2024

13:07

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda monstruoznih poziva na ubistvo Vučića!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda monstruoznih poziva na ubistvo Vučića!

Šolakovi mediji, Šolakovi i Đilasovi novinari su kao Laki, "malo" nervozni u finišu izborne kampanje. Raspada se virtuelni svet koji grade u medijima, ne pali više trovanje naroda. Opozicija se raspala, rasturila samu sebe, opozicionari napadaju jedni druge više nego što napadaju vlast. Opoziciji se sprema propast na izborima 2. juna. To konstatuju mnogi u opoziciji, to konstatuju čak i opozicione agencije za istraživanje javnog mnjenja (22.5.2024.-NSPM).

30.05.2024

13:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija