• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2023

07:15

Novak dobio srpsku zastavu, pogledajte šta je uradio! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak dobio srpsku zastavu, pogledajte šta je uradio! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak Đokoivć igra deveto finale mastersa u Parizu, juri sedmi trofej, a 40. masters u karijeri, dok će s druge strane mreže biti Grigor Dimitrov.

Nole je u polufinalu slavio protiv Andreja Rubljova (2:1), Rus ga je namučio, ali nismo sumnjali u trijmf prvog tenisera sveta, jer je u Parizu slavio u svakom polufinalu, a odigrao je devet.

Opet je naš teniser ratovao sa publikom, pa je posle pobede u svom stilu pokazao da mu ništa ne mogu.  Na kraju meča se obratio onima koji ga podržavaju bez pogovora. Navijačima u Srbiji i njegovih fanovima koji dobro znaju  reč koju je napisao na srpskom. Uzeo je flomaster i na kameri napisao:

"Idemo, Srbija“.

I pored toga što je na terenu proveo tri sata, imao je snage da se malo druži sa fanovima, delio je autograme i selfije. U jednom momentu mu je neko sa tribina bacio zastavu Srbije. Nole se potpisao i vratio je navijaču. 

 

 

Neće imati mnogo vremena za odmor, samo 19 sati, a u finalu ga čeka Grigor Dimitrov. Ali, slavi, biče to našem asu 40. titula masters serije.

- Ponosan sam što sam prošao kroz teške mećeve. Baš sam se loše osećao prethodna tri dana, ali sam našao načim da pronađem snagu, energiju i adrenalin kako bi se povratio. Nadam se da ću i u finalu. Svakim danom je pomalo bolje i nadam se da će nedelja boti najbolji dan - rekao je Đoković povodom stomačnog virusa koji ga je mučio.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija