• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

22:05

Haos u Parizu! Novak poludeo, svađao se sa sudijom, publika zviždala (VIDEO)

EPA Images

Novak Đoković

Haos u Parizu! Novak poludeo, svađao se sa sudijom, publika zviždala (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković tokom četvrtfinalnog meča na mastersu u Parizu ušao je u klinč sa glavnim sudijom.

Đoković igra protiv Danca Holgera Runea, a njihov duel obeležila je jedna kontraverzna odluka arbitra Renoa Lihtenštajna i to možda u prelomnom trenutku meča. 

Naime, igrao se deset gem, vodio je Novak 30:15 na servis rivala. Novak je tada odigrao forhend dijagonalu, a onda je Rune izbacio loptu u aut, trebalo je da poen pripadne našem teniseru, ali je 20-godišnji rival podigao ruku i tražio čelendž sa velikim zakašnjenjem, a sudija je prihvatio. 

Đoković je tada pobesneo i ušao u raspravu sa sudijom, objašnjavao mu je da je Rune prekasno zatražio proveru. Naravno, navijači na tribinama su sve to ispratili zvižducima. Ipak, Lihtenštajn je odgovorio da je Danac to uradio na vreme, pa je srpski as tražio supervizora.

"Supervizor ne može ništa da uradi po tom pitanju, ovo je moja odluka", uzvrato mu je sudija.

 

 

Na kraju Rune se izvukao, spasao svoj servis gem i potom odveo set u taj-brejk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija