• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.04.2024

07:42

Procureli detalji! Policija pronašla navijača kog je udario Jokićev brat

profimedia

NBA

Procureli detalji! Policija pronašla navijača kog je udario Jokićev brat

Podeli vest

Policija Denvera je pronašla osobu koju je tokom meča Nagetsa i LA Lejkersa (101:99) u plej-ofu NBA lige udario Strahinja Jokić, brat Nikole Jokića.

Strahinja je posle kraće rasprave nepoznatog čoveka udario pesnicom u bradu, pa je snimak skandala postao ekspresno viralan na društvenim mrežama i samo se o tome već dva dana priča.

Policija je pokrenula hitnu istragu, baš kao i NBA liga povodom ovog događaja. Kako danas prenose američki mediji policija je pronašla i u kontaktu je sa osobom koju je Somborac udario, ali se ne navode pojedinosti.

 

 

Izvesni Kristijan Galjegos, čovek koji je podelio snimak, rekao je tamošnjim medijima da je utakmica bila završena kada se incident dogodilo. Sedeo je nekoliko redova iza porodice Jokić i snimio sve što se dogodilo. 

- Jedan od braće Jokić se prilično naljutio,  delovalo je da je preskočio nekoliko redova sedišta kako bi se obračunao sa navijačem i onda ga je udario pesnicom. Bio je to prilično šokantan trenutak. Nekoliko navijača je ušlo da ih razdvoje, a obe strane su se udaljile, nije dolazilo obezbeđenja ili policije. Prihvatio je to kao šampion, ustao je, razmenio nekoliko neke reči, a onda su se razišli -  rekao je Galjegos i dodao:

 

 

Strahinja bi mogao da bude u ozbiljnom problemu jer ovo nije prvi incident koji je napravio. On je krajem 2019. godine uhapšen jer je fizički nasrnuo na svoju devojku u svom stanu. Mediji su tada pisali da je nakon žustre rasprave neimenovana žena htela da napusti stan, ali joj on nije dozvolio. Navodno ju je zgrabio za vrat i počeo da je davi. Bio je optužen za napad drugog stepena i na kraju se izjasnio krivim po dve tačke i dobio je uslovnu kaznu. Sud mu je tada dao rok do 3. februara 2022. da ne ponovi sličan postupak, a onda je postupak protiv njega odbačen.

Na snimku može da se vidi i drugi Nikolin brat Nemanja, a u blizini je bila i njegova supruga Natalija sa ćerkom Ognjenom.

 

Foto: printscreen

Natalija Jokić u šoku posle tuče

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija