• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

07:50

KAKAV MEČ! Trojka u poslednjoj sekundi donela erupciju slavlja Klivlendu! Orlando iznenadio Nikse! (VIDEO)

Tanjug

NBA

KAKAV MEČ! Trojka u poslednjoj sekundi donela erupciju slavlja Klivlendu! Orlando iznenadio Nikse! (VIDEO)

Podeli vest

Fenomenalnom trojkom Isaka Okora na sekund pre kraja meča, Klivlend je režirao veliki preokret i savladao na gostovanju Bruklin 116:114.

Iako su na samo dva minuta do kraja Netsi imali osam poena prednosti (112:104) i pobeda je bila "već viđena", Levert sa četiri i Mičel sa pet poena doveli su Klivlend na samo poen minusa na 11 sekundi do kraja.

Mičel je potom promašio drugo bacanje za izjednačenje, a do ofanzivnog skoka je došao Levert, koji je uposlio Okora koji je pogodio za tri poena i trijumf Kavalirsa.

Los Anđeles Klipersi su odigrali odlično drugo poluvreme i pobedili Oklahomu 127:105 bez povređenog Pola Džordža. Kavaj Lenard je imao 32 poena, šest skokova i šest asistencija, a  Vestbruk je upisao 24 poena i sedam asistencija. Gildžs Aleksander je sa 30 poena predvodio goste.

Iznenadio je Orlando na domaćem terenu Nikse 111:106, a Banker je bio odlično raspoložen i stigao je do 21 poena. Grims i Kvikli sa 25 bili su najefikasniji kod Niksa.

Nju Orleans je ubedljivo dobio Šarlot 115:96. Ingram je ostvario tripl dabl sa 30 poena, 11 skokova i deset asistencija, dok je Valančijunas stigao do 20 poena i 19 skokova.

NBA REZULTATI

Petak

Orlando - Njujork 111:106

Bankero 21 - Grajms, Kvikli 25

Bruklin - Klivlend 114:116

Bridžis 32 - Mičel 31

Nju Orleans - Šarlot 115:106

Ingram 30 - Vašington 18

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija