• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2022

06:51

FENOMENALNI JOKIĆ PODBACIO KADA NIJE SMEO! Klivled slavio protiv Denvera, Srbin OKRIVIO SEBE!

Tanjug

NBA

FENOMENALNI JOKIĆ PODBACIO KADA NIJE SMEO! Klivled slavio protiv Denvera, Srbin OKRIVIO SEBE!

Podeli vest

Košarkaši Klivlenda savladali su Denver nakon produžetka, rezultatom 119:116.

Denver je u uzbudljivoj završnici poklekao u Klivlendu iako je početkom poslednje deonice delovalo da će odneti pobedu!

Foto: Tanjug

 

Nagetsi su imali prednost 92:78 deset minuta pre kraja, ali je Klivlend preokrenuo, pa su gosti izborili produžetak (107:107) Jokićevim poenima, 44 sekundi pre kraja. Domaćin je blistao i u produžetku, pa je timskom igrom došao do važne pobede. 

Najbolji u pobedničkom timu bio je Markanen koji je postigao 31 poen, uz deset skokova. 

- Borimo se do kraja i ne spuštamo glavu. Pokazali smo srce i borbenost. Svaka utakmica je velika i moramo u svakoj da pružimo maksimum- rekao je Markanen nakon velike pobede!

Odličan je bio i Ivan Mobli koji je ubacio 27 poena, a imao je i 11 uhvaćenih lopti. Garland je, ostvario dabl-dabl, pošto je postigao 25 poena uz 14 skokova.

Bio je zaista dobar Nikola Jokić, predvodio je po običaju Denver, ali je sebe okrivio za poraz. 

Postigao je 32 poena, imao deset skokova i osam asistencija. Ipak, nije bio na svom nivou u završnici meča, što je, prema njegovim rečima, presudilo pobednika. 

- Deluje da smo mnogo toga pogrešnog uradili na kraju. Nismo dobro skakali u odbrani, naročito ja, i poslednje dodavanje je bilo pogrešno. Baš pogrešno, napravio sam grešku- rekao je Jokić.

Denver je porazom u Klivlendu prekinuo seriju pobeda na gostovanjima - ima 12 pobeda u poslednjih 16 utakmica, a izgubio je prvu utakmicu na gostujućem terenu od 11. februara.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija