• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2024

12:09

Nikola Rokvić za šest dana uspeo da prikupi pet miliona dinara! Pevač ne odustaje od cilja da dođe do Grčke peške!

printscreen instagram/nikolarokvic

Estrada

Nikola Rokvić za šest dana uspeo da prikupi pet miliona dinara! Pevač ne odustaje od cilja da dođe do Grčke peške!

Podeli vest

Danas je šesti dan otkako je Nikola Rokvić krenuo pešaka na put dug 1.060 km, do manastira Nektarija Eginskog, u Grčkoj.

Nikola Rokvić će na putu do Grčke prikupljati sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečije onkologije.

Foto: Foto: Instagram/ Nikola Rokvić

 

Pevač svakodnevno objavljuje videa i fotografije sa hodočašća i svoje pratioce obaveštava koliko novca je skupljeno do sada.

Tako je Rokvić put Grčke šestog dana obavestio da je dosad sakupljeno već pet miliona dinara, od 200.000 evra, odnosno oko 24 miliona dinara, koliko je potrebno.

 

 

"Pešli smo pet miliona. Hvala vam mnogo, mnogostruko vam se vratilo. Volim vas i ljubim, zbogom", rekao je Nikola, a, kako se da primetiti, iz ruke ne ispušta brojanicu.

Podsetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečju onkologiju.

Foto: printscreen

 

- Aparati za koje prikupljamo sredstva, tačnije mikroskop i dodatna oprema služiće u dijagnostifikovanju kancera mozga. Ti aparati koštaju oko 150.000 evra. Pozivam sve drage ljude, sve kompanije, a i sve moje prijatelje da se uključe i da zajedno donesemo radost našoj deci, zdravlje i da se svi na kraju radujemo - istakao je Nikola, pa dodao:

Foto: printscreen

 

- Takođe, plan je i da se prikupe sredstva za renoviranje dela pedijatrijske onkologije. Za to renoviranje potrebno je oko 50.000 evra i nadam se da ćemo time bar malo ulepšati našoj deci boravak u samoj bolnici. Bog vas blagoslovio - istakao je ranije Rokvić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija