• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2023

12:09

"ATAMAN NE MRZI SRBE, JEZIK MU JE BRŽI OD PAMETI!" Micov otkrio šta se desilo kada je ubijen navijač Zvezde!

Starsportphoto

Košarka

"ATAMAN NE MRZI SRBE, JEZIK MU JE BRŽI OD PAMETI!" Micov otkrio šta se desilo kada je ubijen navijač Zvezde!

Podeli vest

Turski košarkaški stručnjak Ergina Atamana nije omiljen među srpskim navijačima zbog pojedinih izjava, a posebno nakon incidenata u Istanbulu u kojima je ubijen navijač Zvezde, Marko Ivković.

Navijači Crvene zvezde nisu mu zaboravili izjavu posle ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu. Tog 21. novembra 2014, 25-godišnji momak zadobio je smrtonosan ubod u srce od strane turskog navijača, a Ataman je nazvao Srbe teroristima.

- Grupa od 300 navijača Zvezde bez karata organizovala se u vojnu formaciju. Gađali su bakljama i kamenjem policiju i naše navijače. To nisu navijači, već teroristi. Evroliga hitno treba da ih kazni - bez blama je tada poručio Ataman i razbesneo Srbe.

Vlada Micov je u podkastu "Alesto" otkrio da je razgovarao sa turskim stručnjakom nakon incidenata u Istanbulu u kojima je ubijen navijač Zvezde. Kaže da trener u momentu izjave nije znao da se dogodilo ubistvo.

- Taj meč nisam igrao, jer sam pre toga imao operaciju. Živeo sam blizu i došao sam ranije, kao i uvek. Tu je bio i Ataman, bilo je mnogo navijača, razne informacije su se plasirale po medijima. Slikali su se po gradu, bili su pod dejstvom alkohola, što je normalno. Nisu imali karte i tražili su ih, ali je klub rekao da ne može da im garantuje bezbednost. Oni su došli ispred i krenula je frka. Ataman je video tu gužvu i rekao šta je rekao. Daleko da branim čoveka, ali nema ništa protiv Srba - rekao je Micov.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Micov

U Efesu sada igra Vasa Micić, a da je Atamanov je menadžer Miško Ražnatović.

- Sada tamo igra Vasa, imao je i Mačvana, Ercega, pa mene... Druge sa Balkana takođe i nema ništa protiv nas. Čak mu je i Miško menadžer. Nije da mrzi Srbije, jednostavno mu je jezik brži od pameti i nije video šta se dogodilo. Video je samo frku. Desi se tuča, ali ubistvo obično ne. Mene i Ercega su pitali da se slikamo sa zastavama Srbije i Turske. Uradili smo to, jer znam koje je njegovo mišljenje o našem narodu. To što je izgovorio nije bilo primereno. Ipak, nije video to što se desilo - dodao je Micov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija