• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2024

23:11

Vlahović i Kostić napadaju Kup! Juve izgubio, ali otišao u finale!

Tanjug/AP

Fudbal

Vlahović i Kostić napadaju Kup! Juve izgubio, ali otišao u finale!

Podeli vest

Lacio je pobedio Juventus 2:1 u drugoj utakmici polufinala Kupa Italije, i posle trijumfa 2:0 u prvom meču, prošao je dalje.

Već u 12. minutu Lacio je došao do prednosti. Kasteljanos je nadskočio sve i glavom pogodio za prednost rimskog kluba. Dušan Vlahović je imao dobru šansu u 23. minutu, ali Mandas je izašao kao pobednik iz duela s njim i odbranio njegov udarac.

Matija Perin bio je junak Juventusa u 44. minutu. Ponovo je u prilici bio Kasteljanos, ali ovog puta nije pogodio.  Četiri minuta igre u drugom poluvremenu je trebalo Laciju da dođe do drugog gola i anulira prednost Juventusa iz prve utakmice. Strelac je opet bio Kasteljanos.

Usledile su zatim dve velike šanse za Juventus. U 56 i 57. minutu šanse je imao Dušan Vlahović, ali nije pogodio. 

Gol vredan prolaska dalje za Juventus u 83. minutu je postigao Milik. Vea je poslao sjajan pas, a Poljaku nije bilo teško da pogodi.

Juventus će igrati u finalu protiv Atalante ili Fiorentine. "Ljubičasti" su slavili u Firenci 1:0, a revanš u Bergamu igra se sutra od 21 sat.

Finale Kupa Italije na rasporedu je 15. maja 2024. godine i ostaje da vidimo ko će biti protivnik Juventusa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija