• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.04.2024

07:11

Na današnji dan: Zvezda deklasirala Partizan u Humskoj! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Na današnji dan: Zvezda deklasirala Partizan u Humskoj! (VIDEO)

Podeli vest

Vidić, Bogavac i Milovanović strelci u pobedi crno-belih 21. aprila.

Prašina nakon 173. večitog derbija još uvek se nije slegla, a jučerašnji okršaj Crvene zvezde i Partizana nije prvi u aprilu koji je izazvao brojne reakcije. 118. okršaj beogradskih rivala odigran je na današnji dan - 21. aprila 2002. godine. 

Bila je to jedna od ubedljivijih pobeda Crvene zvezde na terenu Partizana u 21. veku. Izabranici Zorana Filipovića do nogu su potukli crno-bele u Humskoj i golovima Vidića, Bogavca i Milovanovića slavili sa 3:0 (1:0). 

I tada su crno-beli imali mnogo pritužbi na račun sudije Miroslava Radomana koji je u 66. minutu pokazao crvene kartone Saši Iliću i Milivoju Ćirkoviću. Dakle, Partizan je duel završio sa devet igrača u polju. 

Crveno-beli su poveli golom Nemanje Vidića u finišu prvog poluvremena. Legendarni srpski štoper bio je najviši u skoku nakon kornera i doneo radost svom timu. Nastavila je Zvezda u istom ritmu i u nastavku, a potom golovima Dragana Bogavca i Dejana Milovanovića overila pobedu. 

U 66. minutu Saša Ilić udario je bez lopte Dejana Ilića i zaslužio direktan crveni karton. Nadovezao se propest Milivoja Ćirkovića, a glavni arbitar - Radoman, i njemu je poslao put u svlačionicu. 

Uprkos porazu od Crvene zvezde, Partizan se prošetao do titule i sa 15 bodova viška došao do pehara. 

PARTIZAN: Radaković, Nuhi, Mišković (Čakar), Savić, Stojanovski, Duljaj, Trobok (Vukić), Ivić, Ilić, Bečanović (Iliev), Lazović. Trener: Ljubiša Tumbaković.

CRVENA ZVEZDA: Ranđelović, Marković (Matijašević), Vidić, Vitakić, Lalatović, Ilić (Lerinc), Gvozdenović, Bratić, Bošković (Milovanović), Pjanović, Bogavac. Trener: Zoran Filipović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija