• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

19.04.2024

13:01

Nenezić: Gaćinović nas je ostavio porukom, kao klinac kad raskida

printscreen

Fudbal

Nenezić: Gaćinović nas je ostavio porukom, kao klinac kad raskida

Podeli vest

Trener Vladimir Gaćinović obavestio me je porukom na vajberu da daje otkaz, otkrio je predsednik fudbalskog kluba Napredak Miloš Nenezić.

Izborili su Kruševljani plej-of Superlige, igrali su dobro, ali su u poslednjem kolu poraženi od Radnika (2:0) na svom stadionu. To je jako iznerviralo Gaćinovića, koji je nedavno za Informer pričao da je tokom utakmice osetio da je vreme za rastanak.

Posebno je Nenezića iznerviralo što je između redova javnost počela da sumnja da su "čarapani" zarad kladionica izgubili utakmicu. 

Foto: Starsportphoto

Vladimir Gaćinović

- Trener kaže: "Nisam zadovoljan igrom". Pa, treneru, ti si vodio ekipu, ti si sastavio tim, postavio taktiku. Niko ti nije rekao kako da postaviš i igraš, ali imperativ pobede je uvek tu, iako utakmica nije bila bitna ni za Radnik, ni za Napredak u bodovnom smislu. Ali je bila bitna da se dobije ovde, jer doveli smo hiljade ljudi da to gleda uživo. Izborili smo se u klubu za lep termin, nedelju, da nije radno vreme. Bilo je i lepo vreme. I ko snosi odgovornost, kad je sve bilo postavljeno kako treba i niko nije rekao kako da se igra? Pa, sigurno trener, što je dobrim delom i priznao. Nije mi jasno zašto je tako komentarisao na konferenciji za novinare, jer to je bacanje ljage na klub i odbacivanje direktne odgovornosti. Bez dlake na jeziku, kao što znate, ovde u klubu se niko ne bavi kladionicama, niti nameštanjem rezultata. Nama je imperativ jačanje kluba i pobede - kaže Nenezić. 

Ubrzo nakon meča, Neneziću je stigla poruka od Gaćinovića, u kojoj ga je obavestio da odlazi iz kluba. Poruku je prvi čovek Napretka javno pročitao. 

Foto: Printscreen X

Fudbaleri Napretka

- Sam postavio tim, vodio ga, sam izgubio, doduše, sam i podneo odgovornost. Što se tiče same ostavke, to je jedno razočaranje u nizu, jer nije mi prvi put od njega. Trener je dao ostavku preko vajber poruke. Možda je mislio da će neko da ga zove i da ga moli. Ja nisam taj. Prvo je trebalo da prenoći, pa da pita za razgovor ili da ga pozovem. Pročitaću poruku koja mi je stigla u 19:47h: ‘Predsedniče, dobro veče. Izvinite ako vas uznemiravam ili vam oduzimam vrijeme. Želeo bih da vam se zahvalim na izuzetnom pristupu sa vaše strane, poštovanju, nadam se obostranom. Želeo bih da vas sa žaljenjem obavestim da više nisam trener Napretka". Na to sam mu odgovorio: "Papirologiju će sutra završiti Valentina. Pozdrav i sve najbolje". Toliko o istinitosti i načinu otkaza. To je način na koji klinci raskidaju veze u današnje vreme - zaključio je Nenezić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!
Politika

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!

Nakon obraćanja poslanika Dragana Đilasa (Srbija protiv nasilja) koji je izneo niz primedbi na sastav nove Vlade Srbije, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov poručio je da je Đilas govorio o Kosovu i Metohiji, a da nema prava da govori o Kosovu i Metohiji čovek koji je na organima svoje stranke dao nalog svoj potpredsednici da na forumu Zapadni Balkan potpiše deklaraciju u kojoj se svi oni zajedno, uključujući i tu stranku i druge socijaldemokratske stranke Balkana, zalažu za što brži ulazak Kosova u Evropsku uniju.

02.05.2024

11:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"
Bezbednost saobraćaja

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"

Četvrta Centralna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se sprovoditi na teritoriji Republike Srbije počinje danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan, navodeći da je u prethodnih sedam dana, koliko je trajala Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja "Roadpol"', otkriveno 36 hiljada prekršaja.

02.05.2024

11:03

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija