• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

25.03.2024

20:29

Pukla ljubav nakon 19 godina! Švedski as otišao u Ameriku i zapostavio decu!

EPAIMAGES

Fudbal

Pukla ljubav nakon 19 godina! Švedski as otišao u Ameriku i zapostavio decu!

Podeli vest

Emil Forsberg od odlaska u Ameriku ne razgovara sa porodicom, supruga objavila emotivnu poruku i najavila razvod.

Rešio je Emil Forsberg početkom 2024. da podigne sidro i nakon osam godina napusti RB Lajpcig. Reprezentativac Švedske otisnuo se put američke MLS lige gde je potpisao za bratski - Njujork Red Bul, ali odluka da se preseli u Ameriku nije se dopala njegovoj dugogodišnjoj izabranici Šanga. 

Naime, supruga Emila Forsberga na svom Instagramu objavila je oproštajno pismo i potvrdila da se razvodi od švedskog fudbalera. Šanga i Emil su iz Sundsvala (Švedska) i u ljubavi su punih 19 godina, a 2016. su svoju vezu krunusali brakom. Imaju i dvoje dece, ali to nije uspelo da održi njihov brak. 

Šanga Forsberg podnela je zahtev za raskid braka zbog "zanemarivanja" dece i porodice. 

"Razilazimo se... Mislila sam da to nikada neću izgovoriti nakon dvoje dece i 19 godina braka koje i dalje deluju nestvarno. Volela sam te više od svega i uvek podržavala, ali čak i ljubav ima svoje granice. Najveća moja ljubav su deca i želim da znaju koliko vrede. Biti uzet zdravo za gotovo i zanemaren nije ljubav", napisala je Šanga Forsberg u pismu. 

 

 

Navodi supruga švedskog fudbalera da su problemi počeli početkom godine kada je Emil Forsberg otišao u Njujork. Nije se Šangi svidelo njegovo ophođenje prema porodici. 

"Novi početak u Njujorku je očigledno bio samo tvoj novi početak. Nisam tako zamišljala to, ali je brzo postalo bolno jasno. U novinama sam čitala da ti dobro ide i da uživaš u svakom momentu, da imaš planove za budućnost, a mi za njih nismo znali. Ne znam da li su novinari znali da si u poslednjih nekoliko meseci više razgovarao sa njima nego sa svojom porodicom. Insistirao si da ne možeš da objasniš svoje postupke... Neka vreme pokaže šta si hteo da postigneš tako što si odbacio svoju porodicu. Nadam se da ćeš u budućnosti imati više obzira prema drugima, imaj hrabrosti i zrelosti da razgovaraš sa ljudima", pisalo je u pismu, a potom je Šanga potvrdila da se sve dešava zbog zanemarivanja dece. 

 

 

"Nastaviću da radim za dobrobit svoje dece i njihovu sreću stavljam na prvo mesto. Za tvoje dobro, nadam se da se nećeš kajati i da je tvoj novi život u Njujorku vredan razvoda i načina na koji si se ophodio prema svojoj deci i njihovoj majci", podvukla je Šanga Forsberg. 

Emil i Šanga su u ljubavi od početka njegove fudbalske karijere. Šveđanin je put ka reprezentaciji započeo u rodnom Sundsvalu, potom je branio boje Malmea pre nego što je 2015. godine došao u RB Lajpcig u čijem je dresu odigrao 243 utakmice i postigao 48 golova. 

 

 

Za reprezentaciju Švedske odigrao je 87 utakmica i 21 put se upisao u strelce. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija