• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

18.03.2024

18:45

NIšta od debija za Pavlovića!? Nemci izdali hitno saopštenje zbog Srbina!

profimedia

Fudbal

NIšta od debija za Pavlovića!? Nemci izdali hitno saopštenje zbog Srbina!

Podeli vest

Vezista Bajerna nakon povrede oka zaradio infekciju.

Višemesečna saga oko budućnosti Aleksandra Pavlovića nedavno je završena kada mu je poziv u reprezentaciju Nemačke uputio Julijan Nagelsman. Vezista Bajerna odlučio je da u budućnosti nosi dres "pancera", a očekivalo se da bi već u martu mogao da debituje na prijateljski mečevima protiv Francuske i Holandije. 

Ipak, na poslednjoj utakmici u dresu Bajerna Pavlović je doživeo nezgodnu povredu oka. Novopečenog reprezentativca zadesila je infekcija, a FS Nemačke tim povodom izdao je saopštenje i objasnio da Aleksandar nije sa ostatkom ekipe doputovao u Frankfurt. 

"Svi momci izuzev Pavlovića doputovali su u Franfkurt. Aleks nije mogao danas da stigne zbog infekcije oka", saopštio je FS Nemačke. 

Tačnih informacija kada će i da li će Pavlović biti na raspolaganju Nagelsmanu još uvek nema. Nemačku u narednim danima očekuju poslednje pripreme pred Evropsko prvenstvo koje je na programu ove godine, a "panceri" će odmeriti snage sa Francuzima u petak, odnosno, Holandijom tri dana kasnije. 

Podsećamo, Aleksandar Pavlović bio je velika želja Fudbalskog saveza Srbije. Selektor Dragan Stojković Piksi danas je saopštio da je bio u planu poziv za fudbalera Bajerna, ali da je uz dogovor sa njim odlučeno da se sačeka kraj Evropskog prvenstva. 

Srbija je rešila da ispoštuje dogovor što su Nemci iskoristili i "ukrali" nam Pavlovića. Talentovani vezista ove sezone je iskočio u prvi plan kod trenera Tomasa Tuhela u Bajernu, jedan je od najboljih igrača Bavaraca i zasluženo je dobio poziv u reprezentaciju. Na svoj debi moraće još malo da sačeka...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!
Društvo

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!

Posle niza napada na nastavnike u školama Vlada je prihvatila je zahtev prosvetnih radnika da se promeni Krivični zakonik kako bi nasilje nad prosvetarima bilo tretirano kao na advokate i kažnjen i zatvorom. To bi značilo da za maltretiranje nastavnika učenici stariji od 16 godina mogu biti krivično odgovorni, dok za đake mlađe od 14 godina odgovornost će snositi roditelji!

18.05.2024

09:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija