• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

20:10

Preko noći promenio mišljenje! Benzema otkrio da li napušta Saudijsku Arabiju

EPA Images

Fudbal

Preko noći promenio mišljenje! Benzema otkrio da li napušta Saudijsku Arabiju

Podeli vest

Francuski fudbaler Karim Benzema (36), samo dan pošto je najavljeno da je zatražio odlazak iz Al Itihada, oglasio se i demantovao priče.

Brojni strani mediji preneli su u utorak da je golgeter nezadovoljan u Saudijskoj Arabiji i da posle šest meseci želi da se vrati u Evropu. Takođe, pojavile su se informacije da bi mogao da karijeru nastavi u Lionu, u kojem je ponikao, a pominjalo se i da je Čelsi zainteresovan za bivšeg asa Real Madrida.

Ipak, golgeter je za ugledni francuski list "Lekip" negirao navode da napušta klub iz Džede. On je optužio medije u svojoj zemlji da izmišljaju priče. 

- Čista laž! Francuski mediji više ne znaju šta će da izmisle. Što je veća laž, to bolje - poručio je kratko Benzema.

Priče o odlasku nekadašnjeg francuskog reprezentativca iz Saudijskog šampionata počele su nakon što je Benzema na sopstvenu ruku produžio zimski odmor i zakasnio na okupljanje ekipe. Trener Al Itihada Marselo Galjardo je zbog sveg odlučio da ga ne povede na mini turneju u Dubaiju. 

Prema poslednjim informacijama franuski napadač samostalno trenira u Džedi kako bi se vratio u formu posle zimske pauze, dok se ekipa priprema u Emiratima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija