• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

18:20

"Za**bavaju me"! Mijatović opsovao, pa progovorio o odlasku!

Starsportphoto

Crvena zvezda

"Za**bavaju me"! Mijatović opsovao, pa progovorio o odlasku!

Podeli vest

Simpatična izjava napadača crveno-belih.

Najtraženiji fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović (18) poručio je večeras da je sto odsto fokusiran na obaveze u svom klubu, iako se iz dana u dan pojavljuju informacije da će uskoro napustiti crveno-bele i potpisati ugovor sa nekim od klubova iz "Siti grupe".

Mijatović je večeras bio strelac za Beograđane na prijateljskoj utakmici protiv Spartaka na Kipru, a nakon meča je pred kamerama televizije "Arena sport" prvi put progovorio o potencijalnim ponudama.

Tom prilikom omakla mu se i jedna psovka.

- Glavom sam 200 odsto u Zvezdi. Ne zanima me šta pišu novine, to ni ne čitam. Saigrači me za*ebavaju, što bi se reklo, ali stvarno 100 odsto sam u Zvezdi. I oni hoće da ostanem ovde, a videću u narednom periodu šta će biti - ističe Mijatović.

Foto: Starsportphoto

 

 

Kako kaže, imao je problema sa povredom, a u prethodnim proverama nije ga bilo zbog određenih "situacija". Iako je jasno da je upravo zbog tih priča o transferu, on nije želeo da detaljnije govori o tome.

- Što me nije bilo? Imao sam problema sa povredom i sa još nekim stvarima. Mislim da sam sada na 60 ili 70 odsto spremnosti kada je forma u pitanju. Do kraja ću biti na 120 i biću spreman za nastavak sezone - ističe mladi napadač.

Ovako je mladi Mijatović "Panenjkom" savladao golmana Spartaka na današnjoj prijateljskoj utakmici.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija