• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2024

15:13

(ANKETA) Može li Dušan Vlahović do titule najboljeg strelca Serije A?

EPAIMAGES

Fudbal

(ANKETA) Može li Dušan Vlahović do titule najboljeg strelca Serije A?

Podeli vest

Srpski napadač u ovom momentu ima 11 golova na svom kontu, a vodeći strelac lige Lautaro Martinez 18.

Nova godina - novi Dušan Vlahović! Doduše, ne potpuno novi budući da je srpski reprezentativac u sjajnoj formi bio i po dolasku na "čizmu", tokom mandata u Fiorentini. Ipak, u Juventusu tokom poslednje dve godine nije uspevao da pronađe prepoznatljiv golgeterski ritam sve do januara 2024. godine.

Vlahović je na startu nove kalendarske godine najbolji strelac u "ligama petice". Reprezentativac Srbije je na tri utakmice u Seriji A postigao pet golova, a takvim učinkom ne može da se pohvali niko u Premijer ligi, Bundesligi, Primeri, Ligi 1 i Seriji A. 

Dakle, napadač u najboljoj formi u ovom momentu na svetu je srpski reprezentativac. Sa dva gola u mreži Lečea Vlahović je stigao do ukupno 11 ove sezone u elitnom rangu italijanskog fudbala i tako preskočio Lukakua, Čalhanoglua, Berardija i Žirua. 

Anketa

Jedini bolji od njega u Seriji A u ovom momentu je Lautaro Martinez koji je 18 puta pogađao metu. Ipak, po trenutnoj igri Dušan Vlahović preti da prestigne kapitena Intera, a mi se nadamo da će mu to poći za rukom. 

Značilo bi to da Srbija ima najboljeg strelca Serije A, a da Dušan Vlahović u brutalnoj formi dočekuje Evropsko prvenstvo koje našu reprezentaciju očekuje u Nemačkoj krajem juna. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija