• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

11.05.2024

23:28

Bivši Novakov rival otkrio užasne vesti! Imam rak kože (VIDEO)

EPA Images

Tenis

Bivši Novakov rival otkrio užasne vesti! Imam rak kože (VIDEO)

Podeli vest

Slavni američki teniser Endi Rodik prvi put je javno obelodanio da je boluje od raka kože!

Bivši broj jedan i šampion Ju-Es opena je u jednom podkastu otkrio da je po završetku karijere počela njegova borba sa kancerom. 

Svojevremeno veliki rival Novaka Đokovića je dodao i da lečenje još uvek traje. 

- Borio sam se sa raznim tipovima kožnog kancera otkako sam prestao da igram. Imao sam tumorsku ćeliju uklonjenu sa usne, to je bilo pre otprilike pet ili šest godina, ali nikad o tome nisam pričao. Jutros sam išao na laserski tretman, zato vama koji sve ovo gledate preko Jutjuba deluje kao da sam došao iz tuče - rekao je Rodik.

On je apelovao na sve ljude da vode računa, kao i da on stalno prati svoje stanje.

- Neću da ulazim sada u priču, "zašto ja", jer ništa nije pogrešno, sve je u redu, samo koristite kremu za sunce. Pogotovo za decu, ako su još teniseri. Problem se neće možda pojaviti kada imaju osam godina, ali hoće kada su odrasli i ako imaju 38. Stekao sam naviku da idem na provere s vremena na vreme. U ovom trenutku, sve je u redu - zaključio je Rodik. 

Amerikanac je jedan od retkih koji ima pozitivan skor protiv Đokovića. Odigrali su devet međusobnih duela, a Endi vodi sa 5:4.

Inače, Rodik je 12 godina proveo igrajući na profesionalnom nivou, tokom kojih je ostvario 612 pobeda, a jedini grend slem osvojio je u Njujorku 2003. godine kada se i popeo na prvo mesto ATP liste, na kojem je ukupno proveo 13 nedelja. Amerikanac je tako tenisku pozornicu delio sa velikom trojkom - Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Gaza je urbana kasapnica! Netanjahu pripada političkoj prošlosti? (VIDEO)
Live TV

Gaza je urbana kasapnica! Netanjahu pripada političkoj prošlosti? (VIDEO)

Najvažniji prioritet Izraela u Gazi je uništenje Hamasa. Sve je više evropskih zemalja saglasno da se njihovo oružje koristi na teritoriji Rusije. Meksiko dobio prvu ženu predsednika u istoriji. Na sve ove i druge teme govorili su gosti emisijee "Rat uživo" Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika" i novinar Dragan Vujičić.

04.06.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija