• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2024

17:44

Legenda se nada: Želim da Mbape ode iz Pariza!

Reuters

Fudbal

Legenda se nada: Želim da Mbape ode iz Pariza!

Podeli vest

​Nekadašnji francuski fudbalski reprezentativac Kristof Dugari izjavio je danas da se nada da će Kilijan Mbape na kraju sezone da napusti Pari Sen Žermen.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. On je više puta odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza.

- Svim srcem se nadam da ode iz PSŽ-a. Mbape stagnira. Postaje predvidljiv u duelima, nedostaje mu snage i karaktera. Često je nevidljiv na terenu. Izgled mu je negativan, sve više maše rukama. Čini mi se da je pomalo izgubljen. Već nekoliko meseci stvari u PSŽ-u ne idu dobro  - izjavio je Dugari za RMC.

Foto: EPAIMAGES

 

On je istakao da je Mbape trenutno jedan od najboljih svetskih napadača.

- Svakih šest meseci pitanje je da li će Kilijan da ode. To me ljuti i umara. Želim da Mbape odabere klupski projekat umesto ličnog. Umoran sam od glasina o njegovoj budućnosti, umoran sam od toga. Nije me više briga - dodao je Dugari, koji je za reprezentaciju Francuske igrao od 1994. do 2002. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija