• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

04.04.2024

20:45

Pukla tikva! Mbape besan zbog statusa u Parizu! Real sprema hitnu promociju!

EPA

Fudbal

Pukla tikva! Mbape besan zbog statusa u Parizu! Real sprema hitnu promociju!

Podeli vest

Francuski reprezentativac besan zbog odluke trenera da sve više vremena provodi na klupi. Ozvaničenje transfera očekuje se krajem maja i to uz koncert Tejlor Svift.

Mesecima već traje rat na relaciji Kilijan Mbape - Pariz Sen Žermen, a sve je kulminiralo nakon što je Francuz obavestio čelnike kluba da na kraju sezone odlazi kao slobodan igrač. Izdao je jedan od najboljih fudbalera današnjice klub, ali i trenera Luisa Enrikea koji se letos kod Nasera Al Kelaifija založio kod njega kada je biznismen iz Katara želeo da ga izbaci iz tima na godinu dana. 

Prvi čovek Pariz Sen Žermena zabranio je Mbapeu da sa ostatkom ekipe putuje na azijsku turneju. Danima su trajale tenzije u francuskoj prestonici pre nego što je Enrike uspeo da se dogovori sa Al Kelaifijem i ubedi ga da dozvoli Francuzu da igra. Nadao se Enrike da će tako kupiti simpatije Mbapea, a samim tim i ubediti ga da ostane veran "svecima". Nije uspeo. 

Mbape je početkom februara, kako prenose svi evropski mediji, potpisao ugovor sa Real Madridom. Odluka da okrene leđa Pariz Sen Žermenu iznervirala je najviše Luisa Enrikea koji sve češće francuskog reprezentativca drži na klupi. Da tenzije na relaciji trener-igrač postoje videlo se prošlog vikenda na derbiju protiv Marseja kada je Mbape zamenjen srednom drugog poluvremena. 

Prilikom izlaska iz igre Francuz je nešto dobacio Enrikeu, a okruženje Mbapea je trenerov gest okarakterisao kao "nedostatak poštovanja prema Kilijanu". 

Foto: EPA Images

 

Poznat je Mbape kao osvetoljubiv lik zbog čega se okečuje da uskoro da "zeleno svetlo" Real Madridu kako bi se njegov transfer ozvaničio. Prethodno se čekao žreb za Ligu šampiona kako bi se odbacila mogućnost da se Real i PSŽ sastanu u elitnom takmičenju. Do duela francuskog i španskog giganta može da dođe tek u finalu, ali su za tako nešto male šanse. 

Budući da je Mbape nezadovoljan svojim statusom u Pariz Sen Žermenu šuška se da bi do promocije moglo uskoro da dođe. Real Madrid je budućem fudbaleru dao odrešene ruke da bira kada će se njegov transfer ozvaničiti. Navodno, sada se čeka završetak radova na stadionu "Santijago Bernabeu" kako bi transfer decenije mogao da bude obeležen na najbolji mogući način.

Španska "Marka" došla je do informacija da je plan da promocija planirana za kraj maja. Pevačica Tejlor Svift će 29. i 30. maja na stadionu "Santijago Bernabeu" imati dva velika koncerta, a moguće je da će dan pre ili dan nakon koncerta biti održana promocija. Razlog - bina koja će biti postavljena uz pomoć koje bi Mbape mogao da bude dočekan pred nekoliko desetina hiljada navijača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija