• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2023

10:23

Oštre reči! Rade grmi, brutalno opleo po Zvezdi i Partizanu!

printscreen

Fudbal

Oštre reči! Rade grmi, brutalno opleo po Zvezdi i Partizanu!

Podeli vest

Nemanja Matić nedavno je rekao da bi dečacima poručio da ne idu u Crvenu zvezdu i Partizan, a njegov stav prokomentarisao je Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida i Verdera, danas fudbalski analitičar.

Bivši reprezentativac Srbije kaže da ništa nije naučio u redovima večitih rivala, a Bogdanović se nadovezao i poručio da su Zvezda i Partizan generator loše atmosfere u Srbiji. 

- Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov bili su meta moje kritike pre tri, četiri godine. Ali, nedavno su pričali o srpskom fudbalu, Kolarov je rekao da nemamo fudbalsku struku, stručnjake koji će da uče decu da igraju fudbal i bio je 100 odsto u pravu. Deca su genetski predodređena na sport i na taj talenat guraju karijeru, ako imaju šasnu da se dočepaju Evrope ranije. Što se tiče Matića i izjave o Zvezdi i Partizanu, činjenica je da su to dva kluba, posebno Zvezda, generator prilično loše atmosfere u Srbiji. Taj klub, Zvezda, ako ćemo pošteno i realno, fudbalski siluje ostatak fudbalske Srbije zarad sebe i svojih rezultata. Partizan je već ozbiljna ruina od kluba. Nažalost, ali je tako - kazao je za TV Una Rade Bogdanović. 

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

Zvezda posle pet mečeva u Ligi šampiona nema nijednu pobedu, ostala je bez šanse da se bori za proleće u Evropi, a Rade kaže da joj ni silni novci nisu pomogli.

- Neki dan gledam... Zvezda, vidite kako su prošli u Evropi, silna ulaganja, novci, reklama, marketing... Džaba vam novci moji sinovci. To je sve marketinško silovanje, bežanje od stvarnosti. Da je nešto po zlu krenulo videlo se u oktobru kada su vladiku Sefana Šarića pozvali, a on uzeo sveštensto iz Hrama Svetog Save pa odveo kompletno rukovosstvo Zvezde na Svetu Goru i Hilandar da se Bogu pomole, jer su videli da im propada sezona. Ali, ne ide. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija