• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2023

07:52

Paljba po "orlovima": Limitirani smo i provaljeni! Šta su popili?

printscreen

Fudbal

Paljba po "orlovima": Limitirani smo i provaljeni! Šta su popili?

Podeli vest

Fudbaleri Srbije plasirali su se na Evropsko prvenstvo u fudbalu sa druge pozicije u grupi G, a Rade Bogdanović je u svom stilu bez dlake na jeziku prokomentarisao remi sa Bugarima u Leskovcu (2:2).

Čekali smo na šampionat Starog kontinenta 24 godine, ali posle plasmana nije svima baš bilo do ludog slavlja. Ne samo da smo do poslednjih minuta strepeti da li će naš tim osvojiti jedno od prva dva mesta, nego brine i igra "orlova" tokom kvalifikacija. 

Nešto u ovom trenutku nikako ne štima u našem timu, pa sa igrom iz kvalifikacija Srbija nema šta da traži na Evropskom prvenstvu. Nije važno koga ćemo dobiti za rivala na žrebu u Hamburgu 2. decembra. Rade Bogdanović smatra da je sistem igre Srbije pročitan i da to protivnici koriste.

Nas su Bugari provalili, mi smo provaljeni kao ekipa u smislu načina naše igre. Lakše nam se suprotstavljaju, mi nemamo različite varijante, a to svaka ekipa mora da ima kad te neko provali da ti pustiš drugačiju taktičku varijantu da ga nadmudriš. Tako da moraće mnogo mnogo mnogo da se radi pogotovo jer nismo superiorni. Danas smo hvala Bogu otišli, ali daleko od onog stila kao protiv Portugala - izjavio je za RTS Rade Bogdanović.

 

Foto: fss

 

 

 Bivši fudbaler kaže da je reprezentacija limitirana kvalitetom.

- Ja sam prokomentarisao na poluvremenu, ne znam šta su popili u svlačionici da tako izađu na teren. Ova reprezentacija je limitirana kvalitetom. Očekivanja su uvek velika, ali tu ima puno nedostataka u organizaciji, zato je tu uvek neki stres. Nigde nisam video da je nacija očekivala da ćemo da "sameljemo" Bugare, ali nije ni čudo što je došlo do pada koncentracije, pa i taktičkih i tehničkih varijanti koje su prouzrokovale stres sa hepiendom.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Za Evropsko prvenstvo ćemo morati baš dobro se pripremimo. 

- Kada odete prvi put na Evropsko prvenstvo posle toliko godina svi su srećni i ushićeni, ali se postavlja pitanje zašto svih tih godina nisi ni otišao na EP. Isti su igrači, isti su akteri svih tih događaja, dvadeset godina jedni te isti ljudi u ovoj državi treniraju, vode, selektiraju. Pošto smo otišli, da bismo osvetlali obraz i da ne budemo tamo vreća za udaranje kao na Svetskom prvenstvu moramo mnogo toga da promenimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)
Politika

Vesić: Inženjeri i naučnici daju značajan doprinos razvoju Srbije u budućnosti! (FOTO)

Svečanom akademijom danas je obeleženo 64 godine postojanja i 50 godina imena Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a tom prilikom ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da je ovo doba u kome profesija inženjera nikada nije bila cenjenija, kao i da će u budućnosti za inženjere i mlade naučnike biti mnogo više posla kako bi naša zemlja postala bolje mesto za život svih građana.

18.05.2024

16:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12