• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2023

07:15

Nesrećni Onana, upropastio Junajted, pa posle meča ovo uradio (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Nesrećni Onana, upropastio Junajted, pa posle meča ovo uradio (VIDEO)

Podeli vest

U fenomenalnom meču 5. kola Lige šampiona Galatasaraj i i Mančester junajted odigrali su 3:3, a posebna priča bio je golman Andre Onana.

Junajted je vodio 2:0 i 3:1, ali Turci su uspeli da dođu do boda.  Posebna priča ove spektakularne utakmice je nesrećni kamerunski golman Junajteda Andre Onana. Dva puta je Hakim Ziješ postigao  golove iz slobodnih udaraca i za većinu navijača, Onana je glavni krivac zbog katastrofalnih reakcija.

- Prava je šteta što se ovo događa jer je prethodnih nedelja izgledao dosta dobro. Verovatno mu nedostaje koncentracija u ovakvim utakmicama. Protivnici verovatno misle "šutiraćemo, jer on izgleda kao da će svaki put primiti gol" - rekao je posle meča Pol Skols.

 

 

 

 

 

 

 

Nakon poslednjeg zvižduka sudije, Onana, koga je Junajted doveo iz Intera za 50 miliona evra, bio je sam, gledao oko sebe, okretao se, razočarano skinuo rukavice i bacio ih...

- Zaista je teško... Primili smo mnogo loše golove. Nemam šta bilo kome da objašnjavam. Vodili smo dva puta sa dva razlike... Očigledno je da smo mogli bolje, ali tako je kako je. Posle svakog primljenog gola, imali smo mnogo prilika da sve rešimo. Moramo da podignemo glave - rekao je Onana posle utakmice.

 

 

 

Nakon remija u Turskoj i boda koji je Kopenhagen osvojio u Minhenu, Junajted može u osminu finala Lige šampiona samo ukoliko Danci i Turci u poslednjem kolu odigraju nerešeno, a "đavoli" trijumfuju protiv Bajerna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija