• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

20:10

KRAJ: Inter nadoknadio tri gola zaostatka, Napoli lak plen za oslabljeni Real!

Tanjug/AP

Fudbal

KRAJ: Inter nadoknadio tri gola zaostatka, Napoli lak plen za oslabljeni Real!

Podeli vest

Uživo pratite preostale mečeve petog kola grupne faze Lige šampiona.

Rezultati uživo: 

GRUPA A

GALATASARAJ – MAN. JUNAJTED  3:3 (1:2)
Zijeh 29, 62, Akturkoglu 71 - Garnaćo 11, Fernandeš 18, MekTominej 55

BAJERN – KOPENHAGEN  0:0

GRUPA B

SEVILJA – PSV  2:3 (1:0)
Ramos 24, En Nesiri 47 - Saibari 68, Gudelj 81ag, Pepi 92

ARSENAL – LANS   6:0 (3:0)
Haverc 14, Žezus 21, Saka 24, Martineli 28, Odegard 45, Žoržinjo 86p

GRUPA D

BENFIKA – INTER  3:3 (2:0)
Mario 5, 13, 35 - Arnautović 52, Fratezi 59, Sančez 72p

SOSIJEDAD – SALCBURG  0:0

GRUPA C

REAL MADRID – NAPOLI  4:2 (1:1)
Rodrigo 11, Belingem 22, Paz 84, Hoselu 94 - Simeone 10, Zambo Angisa 48

BRAGA – UNION BERLIN  1:1 (0:1)
Đalo 50 - Gosens 41

UŽIVO: 

DRUGO POLUVREME: 

KRAJ! 

94. minut - GOOOOOL! Potvrda pobede Reala, Hoselu se večeras pošteno ispromašivao, ali sada spasa nije bilo za Aleksa Mereta, Belingem je pronašao Španca na drugoj stativi koji je imao lak zadatak i pogodio mrežu Napolija - 4:2!

92. minut - Nema penala! Gledao je sudija snimak i nakon analize rešio da penala nema! 

90. minut - Penal za Bajern... Šteta! Bio je Kopenhagen nadomak velikog iznenađenja u Minhenu, Peter Ankersen je trapavo reagovao, a lopta ga je pogodila "ispod pazuha". 

86. minut - GOOOOL! Raspucan je Arsenal, šesti gol i šesti strelac, sada je Brisa Sambu matirao Žoržinjo iz penala - 6:0!

85. minut - Izuzetno neoprezan start Antonija Silve koji je pokupio Nikola Barelu, dobija još jedan crveni kartom mladi štoper Benfike! Podsećamo, bio je isključen i u prvom kolu protiv Salcburga. 

Foto: Tanjug

 

84. minut - GOOOOL! Real Madrid vodi na "Bernabeu" stadionu, Nikola Paz je gađao sa dvadesetak metara, nije se proslavio Aleks Meret - 3:2!

80. minut - Prilika za Bajern posle kornera, Kimih je pogodio Upamekana pred golom Kopenhagena, Francuz je gađao glavom, ali lopta odlazu pored stative, ostaje 0:0!

77. minut - Nova šansa za Bragu, ali se domaćinu ne da da dođe do preokreta iako ima igrača manje. Ponovo je Horta pretio, lako izašao na kraj sa Juranovićem, ali promene rezultata nema! 

72. minut - GOOOOL! 3:3 je u Lisabonu! Benfika je imala tri gola prednosti na poluvremenu, a onda je Inter "oživeo" i za manje od pola sata poravnao rezultat na "Lužu", penal je u gol pretvorio Aleksis Sančez!

69. minut - PENAL! Imaće Inter šansu da "sa kreča" poravna rezultat u Lisabonu, Otamendi je srušio Markusa Tirama, ali se čeka potvrda iz VAR sobe. Kontakta je bilo, ali je on bio minimalan...

66. minut - Ovo bi moglo skupo da košta Benfiku, veliku šansu imao je Tengstet koji je izašao sam pred Audera, ali ga je sustigao Bisek i loptu izbacio u gol-aut!

Foto: TAnjug/AP

 

65. minut - Interesantno je i na meču Real Sosijedada i RB Salcburga iako golova još uvek nema. Žele i jedini i drugi pobedu u San Sebastijanu, za sada je domaći sastav bliži, ali odolevaju "bikovi" iz Austrije. 

61. minut - Umalo da Braga dođe do kompletnog preokreta, Rikardo Horta iskoristio je lošu reakciju Josipa Juranovića, namestio se i gađao, ali lopta odlazi pored gola - 1:1!

59. minut - GOOOOOL! Vraća se Inter na "Lužu", sada je Aćerbi ostao visoko pred golom Benfike, poslao sjajan centaršut u peterac gde je spreman čekao Fratezi i smanjio vođstvo domaćina, imamo utakmicu u Lisabonu - 3:2!

 

 

57. minut - Muči se Bajern protiv Kopenhagena, nisu Bavarci stvorili šansu za bezmalo sat vremena igre na "Alijanc areni" iako je početak obećavao. Uz meč Sosijedada i Salcburga jedino na ovoj utakmici golova još uvek nema. 

53. minut - Malo je falilo da Napoli dođe do kompletnog preokreta u Madridu, pobegao je Hviča Kvarachelija odbrani Reala, istrčao sam pred Lunjina, a onda se propisno obrukao, ostaje 2:2!

52. minut - GOOOOL! Nastavlja se serija golova širom Evrope, a još jedan od njih pada u Portugalu! Marko Arnautović je sjajno ispratio korner, spremno izbegao ofsajd zamku i sa druge stative matirao Trubina - 3:1!

 

 

50. minut - GOOOOL! Eksplozija u Portugalu, Braga sa igračem manje poravnava rezultat protiv Union Berlina! Pobegao je Đalo odbrani gostiju i sjajnim udarcem matirao Ronova - 1:1!

48. minut - GOOOOL! 100 sekundi bilo je potrebno Napoliju da dođe do izjednačenja, još jednom je Di Lorenco odradio sve za svoje saigrače, dodao do Zambo Angise koi buši Lunjina za 2:2!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! 

PRVO POLUVREME:

Gotovo je prvo poluvreme! Čak 12 golova videli smo posle 45 minuta, prosečno dva po meču, a mreže su mirovale na utakmicama Bajern-Kopenhagen i Sosijedad-Salcburg. 

Foto: Tanjug/AP

 

45. minut - GOOOOL! Puče "petarda" u Londoni svih pet golova postigli su različiti strelci. Sevnula je kontra preko Bukaja Sake, prosledio je loptu do Tomijasua koji je šalje centaršut za Edegorda i to je 5:0!

43. minut - Dobra prilika za Real Sosijedad, totalna inicijativa domaćina u San Sebastijau, ali promene rezultata još uvek nema.

41. minut - GOOOOL! Koristi Union Berlin brojčanu prednost u "Kamenolomu" i preko Robina Gosensa dolazi do prednosti. Pobegao je spoljni vezista gostiju po boku, sačekao dubinski pas i lagano matirao Mateusa - 0:1!

36. minut - Sporna situacija na "Emiratima", identična onoj od juče na meču Pariz Sen Žermena i Njukasla. Martineli je igrao rukom nakon što mu se lopta odbila o grudi, ali sudija ne pokazuje na belu tačku. Prisećanja radi, "sveci" su iz iste situacije dobili penal i došli do boda na "Parku prinčeva". 

35. minut - GOOOOOL! Het-trik za Žoaoa Marija! Igrao je Portugalac nekada za Inter, a sada protiv bivšeg kluba u prvom poluvremenu postiže tri gola. Prelako je Benfika došla do gola Audera, Tengstet je samo "bocnuo" loptu do Marija za 3:0!

31. minut - Veliki problem za Bragu! Crveni karton dobio je Saliu Niakate koji je trapavo reagovao i nagazio Gosensa, oglasio se VAR i portugalski klub ostaje sa igračem manje - 0:0!

Foto: Tanjug/AP

 

28. minut - GOOOOL! Kakav napad ima Arsenal, da se smrzneš! Na svojoj koži to sada može da oseti Lans, četvrti gol za četu Mikela Artete postiže Gabrijel Martineli. Smeši se Francuzima katastrofa - 4:0!

26. minut - Au... Malo je falilo da Kopenhagen povede u Minhenu! Lerager je dobio sjajan pas u srcu kaznenog prostora, proigrao Runija, ali švedski reprezentativac šutira pored gola, miruju mreže na "Alijanc areni" - 0:0!

24. minut - GOOOOOL! Sve je gotovo na "Emiratima", u strelce se upisuje i Bukajo Saka. Krunisao je mladi engleski reprezentativac dobru igru u dosadašnjem delu utakmice i postigao gol uz dosta sreće. Martineli je gađao, Samba je dobro reagovao i pogodio Saku u koleno - 3:0!

 

 

22. minut - GOOOOOL! Nestvarno... Nastavlja Džud Belingem svoj golgeterski niz u dresu Real Madrida, Englez donosi kompletan preokret "blankosima" nakon sjajne asistencija Davida Alabe - 2:1!

Foto: Tanjug/AP

 

21. minut - GOOOOOL! Raspala se odbrana Lansa, Bukajo Saka provukao se kroz kompletnu odbranu francuskog kluba, lopta se odbila do Gabrijela Žezusa, a Brazilac rutinski pogađa mrežu rivala - 2:0!

18. minut - Milimetri su delili Bragu od vođstva protiv Uniona, Simon Banza je primio sjajan pas u srcu kaznenog prostora, namestio se i šutirao, ali je njegov udarac blokiran, ostaje 0:0. 

15. minut - Velika šansa za Salcburg koju je režirao Petar Ratkov. Novopečeni srpski reprezentativac proigrao je Dorgels Nenea, ali reprezentativac Malija pogađa spoljni deo stative, ostaje 0:0 u San Sebastijanu. 

14. minut - GOOOOL! Zatresla se mreža i na "Emiratima", gotovo identičan gol Arsenala kao pre nekoliko sekundi Napolija. Žezus je sa druge stative samo spustio loptu do Haverca koji lako matira Brisa Sambu za 1:0!

 

 

13. minut - GOOOOL! Pršti na sve strane u Evropi, a Benfika ima veliku prednost nakon četvrt časa na "Lužu", ponovo je strelac Žoao Mario - 2:0! 

Foto: Tanjug/AP

 

11. minut - GOOOOL! Samo 70 sekundi je trajala radnost Napolija u Madridu, odmah sa centra je loptu povukao Dijaz, proigrao Rodriga koji sjajno matira Mereta za 1:1!

10. minut - GOOOOL! Šok u Madridu, Napoli vodi na stadionu "Santijago Bernabeu"! Kvarachelija je poslao sjajan centaršut na drugu stativu, Di Lorenco je nesebično povratnom proigrao Đovanija Simoeonea, Lunjin nije mogao ništa - 0:1!

9. minut - Zanimljivo je na startu meča u Braginom "Kamenolomu", žestoko su Portugalci otvorili meč protiv Union Berlina i zapretili nakon kornera, ali nema promene rezultata.  

5. minut - GOOOOL! Evo ga i prvi pogotak večeras, Žoao Mario donosi prednost Benfici protiv Intera. Sjajno je vezista ispratio akciju "orlova" i matirao Emilija Audera za veliko slavlje na "Lužu" - 1:0!

 

 

3. minut - Obezbedio je Bajern mesto u nokaut fazi Lige šampiona i to sa prvog mesta, ali je Tomas Tuhel na teren poslao najbolje što ima i Bavarci od prvog mesta pritiskaju Kopenhagen. 

1. minut - Utakmice su počele! 

20:10 - Dobro došli na lajv prenos utakmica petog kola grupne faze Lige šampiona. Sve detalje sa mečeva širom Evrope možete pratiti uživo na portalu Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12